090730

Ligger bakis och belåten i en svart mjuk soffa. Min favoritsoffa nånsin. Den har funnits vid min sida enda från starten -86.
Har precis börjat kolla på Bridget Jones. Enkel och bra. Har tryckt i mig massa popcorn och mer ska det bli.
Igår var det sommarstatt som gällde.



Flåsa som jag inte sett på ett halvår dök upp. Då fick hon såklart en puss.








Nån människa som tydligen var sju meter fotade mig när jag befann mig på dansgolvet.





Imorrn kommer Lucas till mig, först ska han få en stor blöt puss och sen ska vi kila på bio.

well.


Fantastiskt fint.


Sova först, planera sen.

Nu har jag lugnat ner mig betydligt sen i eftermiddags. Puuuh. Att ha sånna där hysteriska anfall är inge vidare.
Nu ska jag gå och sova. Imorrn är det planera som gäller. Vet att jag borde åka till Bholm redan imorrn, mest pga att jag är osams med mamma, (måste ordna upp det där) och så födelsedagar, då måste man hälsa på mormor och morfar. Okej och lite vill jag väl till statt också. Och såklart träffa Emma.
Nu måste jag bara styra upp det här så det inte blir trassel.
Men jag sover först, ja det gör jag!

God natt!

??

Jag känner mig inte som vanligt alls. Vad har hänt nu med mig?!
Och varför går mina tankar i konstiga tankebanor!? I don't like it.

090727

Nu har jag betalt låsgubben en miljon, så äntligen är han ute ur mitt liv..förhoppnigsvis. Aldrig mer slarva bort nycklar nu!!
Om tjugo minuter ska jag åka till jobbet. Inte så kul. Men det är bra att jobba lite ibland, tiden går ju undan. Fast varför jag vill att tiden ska gå fort vet jag inte.
Jag känner mig lite smått trög i i huvet idag, sömnen inatt var inte den bästa, plus att jag har bakfylleångest av nån konstig anledning.
Vi skyller allt på att det är måndag.


090726

Tillbaka i Sthlm nu igen. Veckorna går fort när man har roligt och är ledig. Jag skulle bara vilja vara rik och aldrig mer behöva jobba.
Iaf, dom senaste dagarna har spenderats hos min hane. Vi har kollat på film, myst, varit i Norrtälje, druckit vin, sjungit till Kent, vinglat iväg på fest, kollat på fotboll i en sekund, cyklat (och jag ramlade inte nått denna gång), ätit, sovit, druckit mer vin..Som vanligt en fin helg.
Nu väntar ett par dagars jobb och en träff med Ellen innan jag återigen sätter mig på tåget och åker till Bholm. Förhoppnigsvis får jag sällskap av Lucas då =) Så en bra helg väntar.
Sen börjar vardagen på riktigt känns det som. Det blir höst och jag blir deprimerad.



Lite bilder..



Förra helgen satt vi i Tanto och kände in alkoholen. Och här har vi nog druckit nåra droppar för mycket.




Onsdag blev det och Emma dök upp på förfesten med detta i näven. 'Oh shit' sa jag.




Vi hade en sån trevlig förfest. Jag, mina vänner och Minttun.




Igår hamnade vi på förfest hos dessa tvillingar. Dom hade världens äckligaste toa. Det gick bara rätt ner i golvet. Den var så otäck så jag övervägde om jag inte skulle kissa på mig istället för att sitta på den.




Alkoholen började göra sitt och det dansades hej vilt innan vi gick till värdshuset, som iofs var stängt, men nån byggnad bredvid kände in party istället.
Det var roligt.



Det var allt för mig! Så vad ska jag nu hitta på? Tröttheten är inte riktigt här än.

090723

Jag vet inte om jag fortf är full eftersom jag tydligen nästan inte är bakis. Men för att undvika baksmällan ska jag ställa mig i duschen nu. Då brukar det bli snäppet bättre i vilket fall som helst. Jättebra att jag inte är så bakis för då kommer jag säkert orka resa land och rike runt idag. Först till Mby, X2000 till Centralen, pendeln till Solna för att droppa av all jävla packning, packa om och sen åka till Danderyds sjukhus och vidare mot Norrtälje, minns inte om jag bestämde med Luke igår om han skulle hämta mig där eller hur det nu blev. Men som sagt, mycket resa idag. Jag måste orka. Jag måste till Lucas.
Jag har bestämt att han ska med till Bholm nästa helg :) Kamilla var rar och sa att vi fick sova hos henne. Fast bara om vi inte har samlag. haha. Jag lovar!
Det var förresten jättekul igår. Jag har alltid kul på statt. MEN, pengarna bara flög. Ska göra ett kontoutdrag sen och ta en titt. Kontot tomt. Jaha!

In i duschen. Yes. Sen måste jag nog gå och köpa trehundra liter Ramlösa. Och nått salt.

Puss

Statt.

Nu är man rik igen, pengarna har kommit in från alla möjliga håll, härligt! tackar tackar!
Ikväll blir det Tranås och statt. Ska snart fixa mig och sedan gå till Kamilla.
Ja hej!

Natt nu då.

Det hade varit mycket mysigare att få gå och lägga sig i Lucas säng nu. Men jag behöver bara stå ut två nätter till på denna hårda madrass, sen får jag ju faktiskt sova i hans säng :)
Och jag är inte alls sugen på att sova!! Men det är bara att göra ett försök. För imorrn måste jag vara pigg, då ska jag få kladdkaka. Mm jag fyller år snart, så jag ska 'firas' innan jag sticker iväg igen och när man firas så får man bestämma lite vad man vill ha att äta. Sånna dagar gillar jag!

God natt!

Lost hela dagen.

Min dag har bara bestått av Lost Lost Lost, och jag är fortf inte klar. Två avsnitt återstår, lite tokigt bara att jag för inte så länge sen såg klart säsong fem hos Ellen och Jens och nu har jag alldeles strax sett säsong fyra, igen. Jag hoppar tydligen lite fram och tillbaka i serien istället för att endast gå framåt. Men det spelar ingen roll. Jag älskar Lost. Jag skulle kunna kolla på det jämt. Om och om igen!
Nu ska jag äta jordgubbar med mjölk.

Puss

090721

God morgon!
Har sovit så jäkla skönt inatt och känner mig nu mycket utvilad. Redo för dag nr.2 i Boxholm.  Vad ska man göra idag då? Kolla på Lost eller läsa? Det är ungefär dom två alternativen jag har att välja mellan. Kan kombinera, kan ju kanske vara kul. Och så ska ja väl hälsa på mamma ikväll, kolla Allsång på Skansen med henni. Fattiga vardagar är inte roliga. (inte fattiga helger heller iofs)
Klev ut i hallen nyss och fick se tvåhundra ligga lite lätt på byrån. Jippie! Men vad ska jag göra med dom? Skramla ihop till en fylla på Statt imorrn eller spara dom tills jag åker till Lucas. Eftersom jag känner mig själv rätt väl så antar jag att dom redan kommer försvinna imorrn. Spara har aldrig varit nått för mig.


Nu ska jag till farmor och känna in spenaten.







090719

Borttappad nyckel innebär inställt sommarstatt på onsdag och inställt Way out West.
Ibland blir jag bara så förbannat trött på mig.
Egentligen borde jag låsa in mig själv och aldrig mer släppa ut mig.
Pappa håller nog med.

Fredag hela veckan.

Dricka öl med Ellen sen eller inte, det är frågan. Solen skiner. (Tror jag iaf. Har inte hunnit kolla ut genom ett fönster än.) Stressigt jobb, javisst!
Men vad mer behövs än sol för att man ska bli frestad?!!
Jag slutar två, hon slutar fem. På plats vid nån uteservering halv sex. Perfekt. Lucas kommer nångång. Perfekt.


Nu var rasten slut. Puss hej


Vardagstråk.

Vilken äkta vardagsdag jag har haft idag. Jobbat, städat, tvättat, ätit (så in i helvete till och med), duschat, kollat på teve och gått en sväng. Ändå tar dagen aldrig slut.
Har nu legat och kollat på svt play och youtube i fyra timmar. Hittade alla möjliga dokumentärer och sånt är alltid trevligt att titta på. Såklart en jäkel om Michael Jackson, en om Beatles och just nu håller jag på med en om Kent. Sen får det räcka. Nog för att jag har sovmorgon imorrn, men skulle ändå behöva en natt innehållande sömn på tolv timmar.

Kul förresten att Beatles fans alltid var så jävligt skrikiga så när dom uppträdde så kunde ingen höra vad dom sjöng, inte ens dom själva. Det måste ha varit galet. Jag hade velat vara med. Gött att stå och gapskrika sig igenom en hela Håkan-konsert. haha.


Nu ska jag fortsätta med Kent.
Hej!


Ha-a-arry Po-o-otter

Jag är en Harry Potter-fjolla enda in i märgen.
Så nu är jag mycket förväntansfull.



090715

Jag hoppas verkligen jag får ledigt så att jag kan besöka Putte i Parken och Way Out West. Jag är så inställd på det och jag kommer sura ihop totalt om jag inte får som jag vill.
PIP är den 29-1 aug och jag kommer iofs att missa Pride, min födelsedag, gummibåtsrace..Men en festival slår det mesta och framför allt när man även denna gång kommer slippa bo i tält.
Nästa vecka har jag semester igen. Jag kommer ha fullt upp. Vet inte hur jag ska lösa det och pricken över i:et är noll pengar.

090714

Nu slutar jag om en ynka liten halvtimme. Tog saken i egna händer och bestämde mig för att gå hem två istället för tre. Vet inte vad dom andra tycker om det. Men jag drar. Hem till sängen. Ligga ner. Är så trött så jag ser stjärnor.

090713

Första dan på jobbet på länge...Eller iaf typ nästan tre veckor. Vaknade upp med riktig ångest(eller somnade väl knappt) vid klockan sex, morrade, reste mig upp, vinglade in på toa och kök. Knep tag i multivitaminjuice-paketet i kylen, tog en rejäl svälj. Surade. Klädde på mig. Gick till bussen. Tur att min nya SL-kort är bättre än det andra, det underlättar faktiskt för alla. Framme på jobbet efter 50min. Bytte om till mitt underbara randiga förkläde. Satte på mig leendet. Log. Drack fem ton kaffe. Osv. Men jag överlevde dagen mycket bra. Men efter att varit ledig så länge så kände jag mig som en nybörjare. Kändes som jag skulle börja lipa emallåt.

Semestern har iaf varit bland det bästa på länge, började med P&L och avslutades med ett underbart besök hos min fina fina fina Lucas. Han kan verkligen vara det bästa som hänt i mitt liv på ett tag. Allt bara stämmer så bra. Och sen att vi typ känt varann i två år försämrar ju inte saken. Jaja nog om det.
Min semester är ju inte slut än. Har ju nästa vecka också. Sen hoppas jag få ledigt då det är Putte i Parken. Vore skitkul att åka dit och såklart på Way out West sen. Sommaren får aldrig dö.







 My sweetheart och Riiiiikard.


090711

Sitter hos min kära Lucky Luke och dricker vin medans han står i duschen och svabbar sig. Tror att vi snart ska på förfest och sen vidare till värdshuset.
Jag trivs verkligen här. Jag vill aldrig hem! Men imorrn måste jag tyvärr det!!


Igår var vi först här och förfestade lite, sen vidare till nån fest där alla skulle grilla, hmm.kändes som man kom och störde mitt i middagen. men det gick bra ändå. Sen drack vi och drack och drack. Ingen aning om när vi vinglade hem. Men mörkt var det.
Jag och Lucas efterfestade sen med oss själva och djävulen vad vin vi drog i oss. Helvete! inte okej


Hej då!!

090706

Nu är det måndag och det börjar bli dags att återvända till Sthlm om ungefär två timmar, eller sthlm och sthlm, jag åker direkt till Lucas såklart. Har inte ens tid att besöka min lägenhet först, måste bara till honom. Fort som ögat och bara kramas och kramas. =)
Kom hem från Gbg igår och hemresan kan nog ha varit den värsta nånsin. Jag var dödstrött och klarade inte av att köra nån längre sträcka och eftersom ingen annan heller var kapabel så fick vi stanna och sova. Sen körde Kamilla medans Elin satt bredvid med en härlig liten spypåse haha. fy fan. Längesen vi var så pass slitna alltså. Jag var så trött igår att jag var övertrött och kunde därför inte somna pga det. Jättekonstigt. Och det högg och stack i både hjärta och armar. Ne nu får det fan bli lite lugnt ett tag. Annars dör jag väl kanske på riktigt och det vill jag icke!


Nene dags att packa igen. Jag bor i en resväska. Jag är en resväska. Ja hej!

Vägrar.

haha men herregud nu får jag skärpa mig, shape up! Jag läste nyss i Ellens blogg att hon minsann inte var nån toffel och det tänker inte jag heller vara!! Jag har väl aldrig varit nån toffel och jag tänker defenitivt inte bli det nu heller!!!!
Nu ska jag ut och ta min en redig cykeltur och sen ska det packas.

Gbg.

Om ungefär fem timmar åker jag, Bristan och Kamilla till Gbgregn. Det ska bli mycket roligt. Och jag skiter fullständigt i att jag inte har några pengar. Det ordnar sig med det. Det gör det alltid. Så ikväll blir det utgång hoppas jag iaf. Jo men så blir det. Måste hålla mig sysselsatt, måste måste måste!!
Jag får lätt panik när min hane inte hör av sig. Stirrar mig blind på mobilen. Tolv timmar sen jag hörde ett ljud och då hade inte jag nån mottagning så då hade vi liksom ingen muntlig kontakt. Men jag hoppas han ringer idag, fast helst någorlunda nykter.
Samtidigt blir jag jätteglad när han väl hör av sig sen men mer och mer känner jag irritation över att han inte hör av sig.
Jag hade fan tid med honom när jag var festival.
Jag kanske retar upp mig i onödan, vad vet jag!!

Igår var jag med Maria och några och badade i Malex. Det var hur skönt som helst i vattnet. Och tjejerna vägrade ju åka hem så när vi efter fem timmar äntligen reste på oss var jag så bränd att jag knappt kunde gå. Illröd på benen. Det gör fortf ont. På kvällen grillade vi hundra kg kött och kyckling. Mysigt så, jag älskar sommar!!

Hej då!


Tandläkaren.

Det gick faktiskt över förväntan hos tandläkarn. Bedövningen kändes som ett litet myggbett och sen blev iofs halva ansiktet avdomnat.
Men iaf, nu är det övestökat. Det gick på 790kr. Inte lika roligt. Så det här med Gbg känns inte så intressant längre, men eftersom Elin sa att jag tydligen inte har nått val så är det väl vara att hänga med och se glad ut och sen leva på en krona om dagen månaden ut.

Och nu har jag precis besökt systemet inför kvällen. Som jag sa till Maria, jag tänker ju inte sitta hemma och rulla tummarna när jag vet att Lucas är på festival. Så jag måste hålla mig sysselsatt så mycket som möjligt. Ja jag vet, det kanske låter lite larvigt, men så eeree iaf. punkt. Jag är väl bara lite orolig och det får man väl vara. eller? Jag vet ju hur det är på festivaler.
Till sommarstatt ska vi. Jag är faktiskt jävligt pepp konstigt nog med tanke att jag nyss är hemkommen från festival och precis blivit människa igen.

Men jag bara undrar lite lätt, HUR VARMT SKA DET BEHÖVA VARA!?!? Jag går runt och bara svettas, flåsar och pustar. Duscha tänker jag ju inte göra förns sekunden innan jag ska iväg.
Men det bara åskar och åskar. Sluta nu. Lägg av!!
Och nu ska jag lägga av!!
Hej då!


RSS 2.0