Håkan!


Såklart han vann Rockbjörnen för bästa manliga live-artist. Finaste Håkan. Himla underbart att jag ska se han nästa fredag!





110831

Då har jag gått och blivit med gymkort igen nu. Sist slutade jag träna för att Lucas flyttade från Norrtälje och då gav jag upp det där. Nu är jag bunden till Medley i tre månader. Så det är ju lika bra att köra....Så idag har jag gymmat. Imorrn är jag ledig så då tar jag en omgång till.

Imorrn ska jag även till Jonna på kvällen. Vi ska laga tacos och kolla på film. Fint!


110829

Den vanliga lediga måndagen är här igen.
Vi skickade in en intresseanmälan om en lägenhet förut, till Egirs. Har dom inte hört av sig innan fredag så ringer vi dom helt enkelt.
Till middag blir det den godaste köttfärssåsen som bara Lucas kan få till.
Jag har bestämt att den här veckan ska bli budget-vecka. Inga onödiga köp, äta billigt och framför allt, ingen alkohol förns den nionde september!!

wööö


Lördag it is.





110827

Men nu har jag gråtit och gråtit och snytit mig tusen gånger, allt pga Criminal Minds, att det skulle va så sorgligt visste jag inte. Jag orkar inte mer nu sa jag till Lucas när pappersservetten var helt dyngblöt.

Jag pendlar hela tiden mellan frisk och hängig. Jag undrar hur kroppen egentligen ska ha det.

110826

Jahaja så var det dags att vakna upp med jordens förkylning och lite feber. Jag har iofs gått runt och nyst i tre dagar, men inte trodde jag det skulle bli värre minsann. Och jag är vaken ovanligt tidigt för att vara ledig, men jag kan ju knappt andas. Har laddat hem lite nya Criminal Minds-avsnitt. Dom ska jag titta på nu.

Ha en fin fredag hörrni!

110825

Jag har jobbat varje sekund tre dagar i rad nu känns det som. Inte gjort nått annat verkligen.
Nu sitter jag iaf och väntar på att min lön förhoppningsvis ska trilla in på kontot. Är en smula oroad, har nämligen inte fått nån lönespec.
Imorrn är jag ledig. Jag borde ta tag i mig själv och gå till gymmet, iaf till en simhall. Har så satans ont i ryggen, måste skaffa lite ryggmuskler.

Lucas kommer hit imorrn också. Och jag har världens smartaste hane som förstod att jag så småningom skulle festa sönder kameran han köpte till mig i vintras, så han tecknade en trygghetsförsäkring. Så om nåra veckor är den tillbaka hos mig igen, kameran, hel och fin :)


110822

Måååååndag! En ganska bra sådan.
Vi tog en rejäl och välbehövlig sovmorgon.
Och så har vi ätit ute. Lucas åt dumplings. Vi kom fram till att dom såg ut som små sköten.
Sen köpte jag en tröja. Och nu är det Desperate Housewives-medley här.
Känn in!



110821

Pööh, äntligen har jag kommit fram till Sthlm. Så. Jävla. Trött.
Jag har velat fram och tillbaka hela dagen om jag skulle åka eller inte.
Somnade på soffan och när jag vaknade kände jag att det var dags.

Igår var det kul, väldigt kul till och med. Mycket fint folk. Och framför allt mycket folk. Blev dock lite för slirig framåt natten, hade ingen riktig koll. Tur kvällen slutade vid ett. Ingen efterfest för mig inte. Nått mysko hände med mitt öga också. Kunde knappt se imorse.


Nåja, imorrn är det måndag och jag är ledig i vanlig ordning.



fredag.

Godis och film hela kvällen.



Films.

Oooo nu har jag laddat hem tre nya filmer...roligt.
Men det tar sån tid innan jag ser dom bara.

Den här ladda jag hem redan i början av förra veckan och tänkte 'Gud vad fint, nu ska jag se på denna direkt' Har jag sett den än? Nej.




Jag älskar nästan allt Cameron Diaz gör, förutom The Box, vilken jävla skit-film.




Och så denna. Bara för Natalie Portman.





SÅ!

110818

Veckan börjar redan närma sig helg. Värst vad fort det går just nu.
På lördag åker jag till Boxholm, utan Lucas denna gång. Han väljer att stanna kvar i Solna. Han är trött på att resa. Så det blir alltså pojkvänshäng på fredag, kompishäng på lördag och familjehäng på söndag. Alldeles perfekt!!
Sen efter denna helg ska jag inte lämna Sthlm på ett tag. Iaf inte förns i oktober.
I september blir det Håkan och The Ark på Gröna Lund :)


Annars lider jag mest bara utav dåligt samvete.

110816


Way out West var hur fint som helst. Jag såg det mesta som jag ville se, ångrar såklart att jag missade The Hives och Jonathan Johansson.
Jag har sovit nu i tre dagar, men känner mig fortf inte helt utvilad.
Nu ska jag jobba och återhämta mig, för i helgen åker jag (och kanske Luke) hem till Boxholm, där det vankas Bayersk afton.










110811

Eftersom jag ibland beter mig som att jag vore dum i huvet och inte bokar tåg tidigt i förväg så får jag skylla mig själv att jag åter måste genomlida en bussfärd mellan Sthlm och Gbg på ca 7 timmar.
Men denna gång har jag ju på väg till Way out West och har sällskap, så då kanske det går lättare än sist.
Det ska bli iaf bli väldigt fint med festival.
Det som är mindre beundransvärt är människor som väljer att efterfesta klockan halv fem en torsdagmorgon. Iaf när jag ska upp tididgt och inte får sova.
Men det ska jag inte sura ihop över nu!!

Jag började ju nyss, men slutar snart. Älskar korta pass på jobbet.

110809

Det har varit mycket idag, speciellt allt kring Way out West. Men nu är det mesta uträtt tror jag och jag är så tacksam och glad att Madde vill ta emot oss. Vi ska sova i hennes lägenhet som snälla små lamm. Det kan jag lova! Och Lucas ska ju sova hos Pontus en eller två nätter.

Godnatt. Har en lång dag framför mig imorrn.

110807

Det gick väldigt bra att jobba bakis idag faktiskt. Klockan gick bara väldigt sakta. Sen mötte jag upp Lucas för en liten matbit. Vi tog med oss hem och smällde i oss.
Igår var en helt okej kväll. Vi började som sagt här, sen en sväng till Laughing Duck innan vi vandrade vidare till Kungsträdgården. Alexandra fixade in oss på nån klubb där i krokarna. Gött tyckte vi. Sen när vi tröttnat på att vara där minglade vi omkring lite utanför, sen åkte vi hem. Ganska lagom berusade.

Imorrn är jag ledig och då blr det att besöka herr doktor. Jag hoppas på att inte få nån pencillin bara.


babes!

Snyggingar va!?!


110806

Det blir tydligen fest ikväll. Jag, Luke, Sara och Alexandra sitter och dricker lite här i Solna nu.
Det är fint det.
Kanske blir det Pride sen. Man fick bada i fontänen kl 23 om man ville.
Vi får väl se hur det blir med det.
Jag jobbar imorrn, kväll. Det känns som det kommer funka just nu. Men imorrn kommer det nog kännas sisådär.

SÅ!


Webbis.


Jag har förresten köpt fyra klänningar i veckan. FYRA!! Det tyckte jag att jag hade råd med eller? Men höstkläderna ska ju alltid vara så förbannat snygga.
O just det ja, jag rotade fram min gamla kamera häromdan och insåg att den funkar. Jippie. Jag kommer alltså att kunna ta lite bilder iaf.
Men just nu får det bli webcamen. Kul, kanonkul.





Oh no, ingen borrelia snälla.

Nyss hemkommen från jobbet.
Jag bad sjuksköterskorna ta en titt på mitt fästingbett som inte ser så bra ut. Dom tyckte jag skulle kolla upp det där på måndag. Det låter otäckt. Jag orkar inte ha nått skit nu när jag ska till Way out west.
I helgen blir det jobb. Kanske att vi gör nått kul imorrnkväll, men för mig går det lika bra med en ta-det-lugnt-kväll. Kanske en bio. Kanske Harry Potter minsann :)



110804

Jag trodde faktiskt aldrig detta skulle hända, men jag har nu läst en hel bok skriven av Sofi jävla Fahrman, jag gillar inte henne alls, men det är nog mest för att hon inte kan stänga munnen ordentligt Otroligt irriterande. haha.. Men jag måste erkänna, boken var bra!




Och sen är det på riktigt, nu måste jag och Lucas snart flytta. Det första som mötte mig när jag kom hem hit i måndags var tusen äckliga skalbaggar i köket och skafferiet. Äckel-känsla.
Och Sj ordnade så vi blev mer än tre timmar försenade till Sthlm. Vi var fast i Flen i två timmar, vi var tvungna att korsa spåren med väskor och allt för att hamna på rätt sida till ett annat tåg. En person skadade sig. Det måste kännas bra för SJ. Dom är ju redan så populära menar jag!



Drömmen 25.

Sitter nu fast på ännu ett Sj-tåg. Elektroniken har hoppat ur. Sist jag åkte var det signalfel. Jag blir less. Och hungrig. Och här sitter jag och fyller år och ingen tårta har jag fått på hela dagen, men det gör egentligen inget. Tycker liksom inte att det är så mycket att fira längre. Det var kul när man var mindre såklart. Men alltid fint när folk säger grattis.

Semestern är slut och det känns sorgligt. Jag har ju vant mig att vara i Bholm nu, kommer sakna stenkastarna och alla andra.
Men jag och Lucas är helt inne på att det blir flytt till Mby till vintern. Jag är färdig med Sthlm nu och framförallt är jag färdig med mitt jobb som jag är skit-trött på.

RSS 2.0