150118

Har varit helt ledig i helgen, inte jobbat en enda sekund. Mycket välbehövligt.
Jobbet ringde iofs igår, men då hann jag inte svara, så när jag ringde upp hade dom redan hittat nån annan som kunde jobba idag, lite skönt kände jag. Gillar inte att tacka nej annars.
Igår va Ludvig i Boxholm hela dagen, Lucas och jag var kvar i hemmet, vi (Lucas) skruvade ihop en Ikeabyrå i fem timmar. Vi hade egentligen tänkte att åka till lite loppisar, men det hann vi inte.
Idag har Ellen och Elton varit här och hälsat på, himla fint.
 
Imorrn är det dags för fortsatt inskolning på förskolan. Tre dagar kvar, sen hoppas jag att han ska klara att vara där torsdag samt fredag när jag har jobb och Lucas skola på förmiddagen. Han blev lite ledsen förra veckan när Lucas gick undan ett par timmar.
Han tycker nog det är konstigt alltihop.
 
 
 
 
 
 
 

Du bad mig ta kärlek lätt som en vind.


Jag tänkte att jag kanske skulle skriva ett par rader.
Ligger och kollar på Håkan Hellström-filmen från Ullevi, bästa Håkan, jag blir alldeles tårögd. Tänk att jag var där, synd att jag var lite överförfriskad bara. Alltså jag och Kamilla haha, vilken kväll.

Idag har vi varit och kollat på Ludvigs förskola, han börjar inskolningen på måndag. Ska bli spännande, hoppas han kommer gilla det.
Idag ringde dom även från jobbet och frågade om jag ville ha ett vikariat från och med första februari. Sket nästan ner mig av lycka.

Häj!











RSS 2.0