Beslutsångest.

Åre imorrn..Och jag har riktigt dåligt samvete för att jag måste göra en dålig sak för att kunna följa med. Det kommer ligga och gnaga i bakhuvudet hela tiden och ibland har jag även övervägt om jag kanske egentligen borde stanna hemma och beté mig som en vuxen för en gång skull..Men det går ju inte heller.
Mest är jag väl orolig för att dom ska komma på mig..Och gör dom det kan det sluta riktigt jävla illa.

Så det kanske märks att jag fortf inte är 100% säker på om jag verkligen ska hänga med..Men trist att bara sitta här och missa hela grejen.




Secondhand.

Lönedagen idag, vilket har inneburit shopping. . Jag och Ebba möttes vid Mariatorget för lite secondhandshopping. Först var jag lite fördomsfull och tänkte absolut inte köpa några kläder som inte varit mina från början, men när vi entrade Myrorna släppte det och jag hittade både sjal och tröja hur billigt som helst. Jättekul. Har tvättat allt så nu kan jag börja använda det när som helst. Mitt i allt tog vi en fikapaus på Muggen innan vi fortsatte shoppandet på Götgatan. Jag hittade en sjukt fin skjortklänning, en blommig. Den ska med till Åre. Den ska visas upp för alla =) Efter 5 timmar på stan kände vi att det var dags att ge upp innan alltför mycket pengar försvann. En mycket trevlig dag. Imorrn har jag ytterligare en ledig dag. Den ska gå ut på att åka till Kungens Kurva tror jag. Dom har ett stort hav med kameror där. Sen efter kameraköpet blir det att hålla hårt i pengarna igen. Eller ja, en Håkanbiljett ska såklart inhandlas också. Mycket mycket viktigt.

MVG

Jag ger Mia & Klaras första avsnitt MVG. Känner på mig att man kommer hitta en hel del användbara ord och meningar därifrån även denna gång...tänker jag helt spontant.





Nu vill jag ha en ny kamera och Åre.

tjotjo!

Men attans!

Nu har jag sett. Såg inte så noga och tittade inte så noga heller.
Vilken skit.
Och efter att ha kollat igenom min mobil noga förut fick jag helt plötsligt se nånting som inte var riktigt okej. Ett samtal till pappa klockan halv ett i fredags. Då jag var som fullast. Då jag säkert precis ramlat och slagit sönder min läpp för andra ggn. Då kände jag att varför inte ringa pappa. Samtalet kan inte ha varit långt då siffrorna visade 55 sek bara, men ändå..Ni som vet hur jag, pappa och mitt festande har för relation till varandra vet hur illa detta kan vara.
Nu kommer jag aldrig mer våga ringa honom. Jag byter nummer.

Annars är det mest jobb som kommer gälla denna vecka. Riktiga långpass. Körde igenom ett idag, 8-21. fi fan, men pengar blir det och det är väl tur det.




Och kameran är?

Timmen är slagen.

Hopp, då ska man snart påbörja sin resa. Jag och 20kg öl ska färdas tvärs igenom hela Sthlm. Jag längtar inte tills imorrn. Hej bakfylla!

Men helg igen.

Nu sitter jag och har redan börjat ladda inför morgondagen. Jag gillar inte att vara alltför pepp dagen innan. Kan ju aldrig sova då. Jag och bästa Ellen ska känna in härlig billig öl. Hon bjöd in mig till Telefonplan, så vi ska alltså inviga hennes nya samboliv med en liten fylla..eller liten och liten, vem vet hur det där kommer sluta! Jag tycker Kellys, jag är positiv till det stället..Ellen hittade ju sin stora kärlek där, kanske jag kan hitta min då.
Jag måste iaf rusa till Gina imorrn och köpa en tjusig tröja jag kollade på i tisdags.

Och jag bröt ju tydligen ryggen nyss när jag hjälpte Ellen att bära ner saker till bilen. Inte visste jag att LP-skivor kan väga så mycket. Kanske lika bra jag går och lägger mig. Måste bara lyssna lite på Glasvegas först. Herregud hur tänkte dom när dom är så bra? Och imorrn kan jag sova länge länge. Det bästa jag vet =)


Puss


Väl godkänd dag.

Det första jag gjorde idag när jag vaknade var att ta bussen till närmaste Swedbank och jag blev så glad att jag ville kyssa henne, hon i kassan som sa att jag kunde få mitt Visa-kort skickat direkt till deras bank om några dagar. Vilket innebär att jag inte behöver berätta för pappa om mitt bortfestade Visa. En sten föll direkt från mina axlar.
Jobbet gick också som en dans. Chefen sa att jag snart skulle börja planera mitt sommar och semesterschema. Det gjorde mig lycklig, för det innebär att jag förmodligen kommer få stanna kvar mycket mycket längre =)
Med andra ord en lyckad dag!
Jag är verkligen i jobbform och jag nästan längtar tills jag ska åka dit imorrn. Ska väl vara glad att det är så jag känner nu för nästa vecka har jag nog redan tröttnat igen.

Och Ellen har ju praktiskt taget lämnat mig här nu, bara hennes nerpackade saker kvar. Jag måste nog ta mig till ÖB eller Ikea på fredag. Behöver lite smått och gott. Sovset, handdukar mm. Ska bli kul att köpa sånt. Sen nästa gång jag åker till Bholm får jag rota i mina kartonger och se om jag kan hitta nått att ta med. Skulle behöva saker att sätta i hyllorna och fönstren. Skulle kanske köpa en trevlig blomma och lampa. Hmm, jag hoppas pappa känner att han måste bidra med några kronor. Nångång måste jag ju tacka pappa för allt han hjälpt mig med. Jag får köpa tio dvdspelare till honom.





God natt!

Redo för hemfärd.

Om ungefär en timma är det dags att bege sig iväg till tåget. Jag och Linn övade igår. Jag har rabblat vägen minst hundra ggr i huvet och jag tror faktiskt att jag vet hur jag ska ta mig dit. Hur jag sen ska hitta tåget är en helt annan fråga.


I fredags var vi ute. Jag köpte vin för 95kr. Dyyyyrt. Vi satt här hos Linn innan, träffade nåra av hennes vänner. Dom var trevliga eller den ena blev trevlig när han fick veta att jag bor i Sthlm och den andra var trevlig hela tiden. Han gav mig massage, bara det är ett plus i kanten, men sen när Linn och jag började bli alltför onyktra flydde dom fältet. Till Yatzi gick vi, det är ett ställe som dom flesta svenskar går till har jag hört. Där var det jättekul. Men det blev en dyr kväll. Och en sen kväll. Vi somnade nog inte förns halv fem efter att Linn kokat nudlar till mig.

Lördagen spenderades mest i liggande position. Vi åt så mycket, hela tiden hade vi mat i mun. Lite synd att hela lördagen försvann där för vi var egentligen inte speciellt bakfulla. På kvällen kollade vi på Barnhemmet. Jävligt otäck fast ändå inte. Vi satt och höll för öronen så mycket så halva filmen sågs ljudlös.

Igår(söndag) umgicks vi med Linns moster Maggan och hennes man. Vi var hemma hos dom och åt god mat. På hemvägen snöade det så mycket så vi visste inte hur det skulle gå. Men det gick bra det med.


Det har varit en toppenhelg helt enkelt, är bara lite orolig för Linn. Jag har aldrig sett nån diska så mycket som hon. Nu har jag 6½ timmes tågresa att se fram emot. Ska bli skönt när jag väl är framme och sen måste jag ju börja jobba lite. Jag börjar känna mig arbetslös eftersom jag aldrig är på jobbet.





Norge..


Om ungefär en timma kommer Linn hem. Hon var så orolig att jag skulle ha långtråkigt medans hon var på jobbet. Men herregud inga problem. Jag känner mest att jag absolut inte hinner med det jag tänkt och göra medans hon är borta. Jag tänkte igår att jag skulle sova länge och det gjorde jag verkligen. Drömde massa konstigt och vaknade vid ett. Åt frukost, eftersom jag inte orkade mig iväg till nån affär fick jag ta lite av varje. Det blev te, laktosfri mjölk med lite flingor samt två ägg med kaviar.
Igår var vi ute och drack lite öl på kvällen. Vi var på nått helmysigt ställe, fast idag ska vi nog ut på riktigt. Om inte Linn är för trött efter jobbet. Fast jag inte sett så mycket av Oslo så gillar jag det redan. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att bo och jobba här, kanske inte hela livet men ett par år. Det är så många ställen jag vill bo på. Men nu bor jag i Sthlm och där har jag tänkt att bo ett tag till iaf.


Och ångesten sitter där den sitter, som ett irriterande myggbett, men jag börjar bli så van att den finns där. Den vägrar ju tydligen att försvinna. Men jag klagar inte, jag har ett ganska bra liv ändå =)



Nu ska jag nog ta och känna in duschen. Det finns värmeslingor i hela badrumsgolvet. Man kan alltså gå barfota utan att frysa sönder fötterna. Helt fantastiskt!
Puss!

Harry Potter.

Redan onsdag och jag ska snart åka till jobbet. Min enda jobbdag denna vecka men ändå sitter jag och suckar och klagar på hur jobbigt det ska bli.
Igår hade jag och Ellen Harry Pottermaraton. Tillslut trodde jag nästan att jag själv var en trollkarl som kunde utfört avada kedavra om jag haft en trollstav.

Imorrn som sagt, Oslo. Tåget går från Centralen 14.25. Det tar över sex timmar, lite långt kan man tycka, men den tågälskare jag är så gör det mig absolut ingenting så länge jag har musik och lite vatten. =)

Puss

Stockholm, Mjölby, Boxholm,Oslo.

Tillbaka i Sthlm efter ett rätt snabbt besök i Bholm. Jag hann med lite fest, lite hemlagad mat, lite syskonkärlek, lite kramar, lite ångest, lite tjat. ja, sånna småsaker som ska hinnas med när man är hemma. Tog X2000 tillbaka hit imorse, sov som en jävel på tåget..och jag brukar ju aldrig somna sådär sittandes. Blundade till när vi lämnade nrkpg och vaknade upp i Södertälje. jaha där ser man. Väl framme var det bara att köpa ett äpple och sen sätta sig på tunnelbanan och åka till jobbet för lite lyft-tekniksutbildning. Jättetråkigt men jättebehövligt.

Annars då..Jovars..Festandet i lördags gick skapligt. Jag anlände till Mjölby vid halv nio. Korkade upp mitt vin och sen var det igång igen. Vi satt framför en enormt stor teve och youtubade låtar enda till klockan tolv. Några åkte till Lkpg, vi andra gick till det där jävla Kinesen. Jag vet inte vad jag tycker om det stället. Billigt jovisst, men resten då..Men tydligen var jag inte så mycket på stället utan sprang omkring överallt i Mby. Ramlade nånstans och slog sönder hela knät, (fast det minns jag inte..såg det när jag vaknade upp dagen efter.) Tredje ggn inom loppet av ett halvår som detta vänsterknä utsätts för en olycka. När jag tillslut sprungit klart, dansat lite, druckit mera öl och fyllekäkat på Sibylla gick jag och sov hos Elin på hennes soffa. Kallt som satan.


På torsdag ska jag återigen ut och resa. Denna gång får slutstationen bli Oslo. Till Linn ska jag. Det ska bli fantastiskt roligt. Känna in det norska livet lite.



 fina vän




Och jag måste sluta dagdrömma så mycket.


Mycket konstigt som händer.

Men jag har laddat hem så mycket musik nu så jag undrar när jag ska ha tid att lyssna på allt. Jag fick iaf nästan hem dom låtarna jag mest önskade. Synd att Håkan inte gör musik varje dag, det hade jag gillat. Varja dag vakna upp och veta att en ny håkanlåt finns tillgänglig.

Jag sitter också och funderar lite på mitt stackars frest i Sälen. Samtidigt som det var synd om honom så kan jag inte låta bli att skratta. Jag har aldrig mött nån känsligare människa. Han kunde inte prata och tålde inte heller skämt. Hmm, jag undrar hur han lyckades fånga mig på kroken egentligen. Jag börjar fundera på om han ens finns på riktigt eller om han bara är nått världen skapade för att förvirra mig. Han var så osäker så han gjorde mig alldeles nervös och tafatt. Dock hade han sjukt fina bruna ögon och jag kan lova er att nästa gång jag är full är det honom jag kommer kontakta först av alla ändå.

Förresten blir det nog hem sväng hem till Bholm på lördag efter jobbet. Måste hem och hämta mitt Visa-kort som det tydligen hade hänt nått konstigt med. Likaså Ellens. Nån hade fått tag i våra koder och siffror eller nått underligt. Och jag känner att jag vill inte att dom ska ta alla mina pengar, så mitt nya kort vill jag genast ha!
Hade tänkt hinna med en liten snabbfest hemma på lördagkvällen också om nån av flickorna har tid. Kommer till Mby vid åtta och då är det alldeles lagom att korka upp känner jag =)




Kär i drömmar.

Börjar bli lite trött på att drömma om kärlek och hur kär jag är i en massa underliga personer. Jag kommer ju snart tro att jag är in love i nån av dom på riktigt. Jag tror jag måste gå och googla fram information om detta.

Snart ska jag till jobbet. Tydligen ska jag känna in möte också. Jag passar väl inte att gå på möten. Jag sitter där tyst och lugn i ett hörn, småler och håller med.

ja hej!


Hemma nu.

Hemkommen från Sälen idag då. Bussfanskapet var försenad i mer än tre timmar. Jag stod där i 26 minusgrader och var lagom munter. Jag och en tjej till fick gå och äta bullar i fjällstugan under tiden.
Men jag måste säga att jag har haft galet kul denna vecka. Jag njuter varje sekund jag är bland fina vänner.
Sjukt mycket fest har det varit, jag o Elin har ju som vanligt varit värst. Vi är ju verkligen inte dom som spottar i glaset. Vi räknade ut att vi kanske svept i oss 7-8 liter denna vecka. hmm. okej inte normalt.
Konstiga saker har hänt också..Saker som jag inte är van vid läängre..Karlar, alkohol och sånt går oftast inte ihop och iaf inte i min värld. Fast jag låter nog det bara vara.

Nu ska jag snart sova. För imorrn börjar det riktiga livet igen..Ska bli rätt skönt, behöver varva ner.
Och nu ska det laddas om inför Åre.


Puss

RSS 2.0