Blondinbella.

Blondinbella kan nog ha Sveriges mest obehagligaste röst. Den bara skär i öronen. Tur jag inte behöver lyssna på henne alltför ofta. Annars är hon ju söt som socker enligt mig själv.








Jonathan Johansson - En hand i himlen. Vilken låt.


090328

Idag har jag och Ebba shoppat i Kista galleria. Eftersom jag oftast är ledig fredagar och hon oftast slutar tidigt så är det en bra dag att umgås på. För på jobbet hinner vi ju knappt säga ett ord till varann pga allt som måste göras. Hon är så rar Ebba, så lätt att umgås med och nästa helg ska vi gå ut tillsammans. Sist vi festade ihop så blev vi fullast av alla. Så det kan ju bli spännande. Jag köpte ut åt henne idag, jag kände mig gammal.


Men nu vann ju Magnus och Annika Let's Dance och här sitter jag och tårarna bara sprutar.

God natt nu då!




samvetet.

Ett par svarta jeans och en snygg pösig skjorta är nått jag vill köpa. Så imorrn blir det att söka igenom Sthlms affärer., om jag kan, för just nu har jag så jäkla ont i ryggen att jag knappt kan stå. Det känns som att nån sitter därinne och spelar fiol på alla mina nerver.

Vet fortf inte hur jag ska göra angående helgen. Ha sjukt kul med dåligt samvete eller sjukt tråkigt med gott samvete. Jag gillar inte att ha dåligt samvete. Det känns aldrig riktigt bra nånstans då.
Jag sover på saken,
Puss


Popcirkusen.

Bonk bonk bonk..Vad fan var det undrar jag i sömnen? Bonk bonk bonk..Men herregud vad fan är det frågan om, är det nån som knackar på fönstret. (Hmm så här i efterhand är det ju helt omöjligt att någon skulle knacka på fönstret.) Vaknar till lite mer och inser att det nån som försöker ta sig in genom dörren. O nej tänker jag. Nu kommer det nån och ska skälla på mig för att jag inte var hemma igår när några typer skulle ta sig en titt på ventilationen. Springer halvnaken upp och får syn på denna underbart härliga John( ägaren till lägenheten), jag vet genast vad han vill och bara flyger på avi-lapparna och slänger dom i handen på honom. Han blir så nöjd och kilar sen direkt härifrån. Jag pustar ut. Denna man gör mig nervös.


Ikväll hade jag och Ellen smått smidigt lite planer om att besöka Popcirkus på Debaser. Håkan, Moneybrother och Miss Li ska gästa ikväll. Men eftersom det har varit brist på pengar så har vi inte kunnat köpa biljetter innan och igårkväll såg jag att det var helt utsålt. Jävlar! Fast det borde man väl ha förstått. Så det får bli att se programmet genom tv-rutan istället och det funkar bra det också.


22 mars.

Och så har det ju varit helg ännu en gång. Och ännu en gång tar den slut alltför fort.
Fredagkvällen bestod av förfest hos mig. Det var jag, Ellen och Lucas. Vi hade väl egentligen inte planerat något speciellt och inte heller hade vi tänkt att bli särskilt berusade, det gick ju sådär med det. Vi drack ändå i en ganska lugnt takt och bestämde oss för att ta elva-tåget in till stan. Vi missade tåget, såklart..Och hamnade istället på Solnas kanske mest alkoholiserade bar där alla var 50+. Men eftersom både jag och Ellen gillar skabbiga ölhak med kareoke så trivdes vi ju med detsamma och där blev vi kvar hela kvällen.





Lördagen var hur lugn som helst. Jag jobbade, sen sov jag i tolv timmar och idag har  jag umgåtts med Ellen. Det blev glass, vindruvor, nötter, Lost, otäck film, potatissallad och revben. Hur fint som helst.
Den nya veckan börjar med ledighet.


090320

Fredag igen..en ganska oplanerad fredag för ovanlighetens skull..jag ska fika med Ebba runt fyra sen är jag öppen för förslag.
Och just nu vill jag bara springa till gyn för och se om jag har cellförändringar i skötet. Läste nyss på en bekants blogg att hon hade det och som den sanna hypkondriker jag är så är jag ju nu helt övertygad om att jag har det.
Jag har kompislängtan, Jag måste få träffa en vän snart. Det ska jag ju iofs, Ebba! Men jag vill träffa Ellen också. Jag vill träffa alla mina vänner.
Jag drömde förresten inatt om en hane som jag känner mig lite smått frestad av, varför jag gör det vet jag inte, för jag har inte träffat honom på hur länge som helst. Men han är rolig och bara det frestar mig till max. Hmm, synd bara att han säsongar i kläppen och vart han kan tänkas befinna sig efteråt har jag inte en aning om. Men han har ju facebook så det borde ju inte vara så svårt att ta reda på. =)

Idag för exakt en månad sedan var ja så nervös att jag inte visste om jag skulle överleva. Men jag överlevde. Jag dör aldrig.
Puss

Linköping.

Helgen har verkligen varit toppen. Verkligen jättekul att träffa Malin och Emelie. Tråkigt bara att det nu förmodligen kommer ta hur lång tid som helst innan jag ser dom igen.

På fredagen var vi på nått studentställe i Ryd. Kvällen gick mest ut på att försöka hitta alla som man hela tiden tappade bort. Så när jag och Emelie äntligen hittat Elin och Malin, då slarvar jag bort Elin och Emelie och Malin som var stupfull föreslog att vi skulle åka hem istället, så vi åkte hem utan dom andra. Jag och Malin tyckte att vi skulle dricka lite mer vin när vi väl kommit hem. Så vi pratade och fylleåt sen började Malin ringa till nån hane som hon gillar. Jag tröttnade på att sitta där och lyssna så jag gick och la mig. Ganska osmart med tanke på att dom andra fortf inte kommit hem. Dagen efter hade jag iaf X antal missade samtal. Då visar det ju sig att Elin och Emelie stått ute i kylan och inte kommit in. Men dom hade tur och lyckades ta sig in tack vare nån människa som skulle in just i den porten halv fyra på morgonen. Men hur tänkte jag egentligen när jag gick och somnade en minut innan jag skulle ha öppnat porten?
I lördags var vi duktiga, för istället för att sova bort hela dagen så begav vi oss in till stan en sväng. Vi fönstershoppade och åt ihjäl oss på Donken. Elin åt TVÅ Big Mac och så plusmeny på det. Jag har aldrig sett maken till aptit. haha. På kvällen var det ju som sagt Melodifestivalen. Vi tog det på största allvar och lyssnade noga, diskuterade och satte poäng. Man kan ju säga att vi var helt ute och cyklade. Vi hade ju tippat Måns, Caroline, Alcazar osv. sen blev det förfest och jag måste ju tyvärr ta tillbaka det jag skrev i förgående inlägg, det om att jag blivit så duktig på vad gällande alkoholintaget. Jag kom på att jag visst har haft en del karatefyllor senaste tiden och igår drack jag ju tydligen upp både mitt och Emelies vin. Platå blev det i ungefär en halvtimme innan vi åkte hem igen. Låter ju inte så kul men det var det ändå =)
Och imorrn är det vardag igen och fattig som fasen så nu blir det att snåläta på jobbet.






Hos Malin.

Sitter hos Malin i Lkpg. Snart dags att fixa i ordning sig innan Melodifestivalen. Mys med bra vänner, chips, Bacardi Breezer och tända ljus. Sen blir det väl förmodligen utgång och idag har jag chansat lite och köpt en stor vinflaska istället för en liten. Så idag kan det kanske bli en härlig karatefylla, men det är väl okej..det var så längesen sist och det är jag mäkta stolt över. Har jag för en gångs fått någorlunda kontroll över mitt alkholintag? Vore ju på tiden isf.

Puss

elfte mars.

Ledig idag och när jag är ledig en vanlig vardag så blir det lätt att jag åker iväg och shoppar lite. Eller lite och lite. Idag lyckades tolvhundra bara blåsa iväg. Skulle ju bara handla flour till munnen och en hårfärg, men det råkade bli en klänning, tröja, stövlar, smink, bla. Dom där stövlarna var kanske ett litet onödigt köp, men för att jag inte ska få ångest över att jag köpt dom så ska dom helt enkelt användas redan imorrn.
Sen har det även hunnits med en bio med Ellen. Vi såg Milk. Den var bra och enkel att förstå, synd bara att vi höll på att frysa ihjäl.


Jag tycker att helgen som kommer ska bli så jävla kul. Jag vet redan nu hur roligt det kommer bli. Jag ska till Lkpg och hälsa på Malin, fina fina Malin. Och så kommer Elin och Emelie också =) Och vi kommer förmodligen ha mycket att prata om, vi kommer väl prata ihjäl oss. Sen ska vi alltså ut i Lkpgs nattliv och det mina vänner var banne mig inte igår.

Nu äre sovdags. Ska ju faktiskt upp halv sex. Det är på tok för tidigt för mitt eget bästa.
Puss



Bakisångest nu?

Vad härligt att min bakfylleångest börjar komma nu, några dagar försent bara..






Linda Rosing.

Hur kan man vilja dejta denna människa? Vilket jävla program..Puckade hanar med varsinn hjärncell och en puckad Linda med ingen hjärncell. Men ändå kan jag inte låta bli och titta.



9 mars.

Efter en fantastisk helg hemma är jag återigen tillbaka där jag ska vara. Jag tycker alltid att besöken i bholm är för korta. Jag hinner inte med allt jag vill. Och eftersom Ewelyn fick magsjuka mitt i allt så satte jag ju såklart inte min fot hos dom. Hann inte heller fika med Emma som jag hade planerat i mitt huvud. Och inte heller hade jag en tanke på att Emilie också befann sig hemma, så henne glömde jag helt enkelt bort. Mormor och morfar vore ju himla fint att få träffa några ggr till innan dom försvinner iväg. Ska jag behöva ta ledigt i en månad nästa gång jag ska fara hem eller?
Farmor vände som vanligt upp och ner på hela min värld med alla hennes frågor. Hon fixade så mycket med mina påslakan som jag skulle ha med mig upp. Hon tvättade, strök, vek och packade ner dom så fint i en ful Accalonväska. Det var ju såklart jätterart av henne, men likaså jätteonödigt eftersom jag lika gärna kunde ha tvättat dom och sen vikt ihop dom själv. Men tack ändå såklart.

I fredags var jag, Elin, Kamilla och Emma på bio i Lkpg. Återigen gjorde farmor en insats och lånade ut deras bil. Jag som inte kört bil på flera månader var helt övertygad om att vi skulle krocka och dö. Jag kallsvettades och Emma bara skrattade. Men det gick ju väl och jag fick hem alla hela och rena. Filmen var förresten mycket välgjort och bra. Efteråt skulle vi mysfika tänkte vi, det gick sådär..Efter en kvart gav vi upp och gick in på Kebab-baren istället.

Lördagen innehöll en sjuhelvetesfest hos Matte och Sandra. Det var mycket folk och mycket alkohol. Folk försvann eller däckade men jag var kvar till slutet, när det sen istället började likna efterfest kände jag att det kanske vore bäst att dra. Jag ringde och väntade och ringde och väntade lite till på Kamilla och Elin som aldrig dök upp. Tillslut kom en rar tjej vid namn Karin fram och frågade om jag vill följa med henne in istället för och sitta på trappan och hacka tänder. Tillslut kom jag till rätta. Sov i en sekund i Elins säng innan pappa hämtade mig och Kamilla tidigt på morgonen.

Söndagen bestod av att ligga ner.

Idag har jag nog förresten fått en ny sambo. Eller har hon fått jobbet i Kista så är hon min nya sambo. Men eftersom jag har jobbat och hon är 'nån annanstans' så får jag fråga henne imorrn hur det ligger till.

Nu ska jag sova. Jag mår illa och det gillar jag inte.




femte mars.

Och idag är jag fortf sjuk och ynklig. Sjukare än igår till och med. Jag försökte stoppa ner mobilen i halsen förut för att få ljus och se om det fanns några vita prickar. Såg inga. Jag hoppas på att jag har en helt vanlig förkylning med halsont och lite feber. För jag måste banne mig vara frisk på lördag. Och helst imorrn också, för då ska det bli bio. Känner inte för och sitta där med frossa och hosta i 2½ timma. Ja, så lång är filmjäveln. Män som hatar kvinnor. Pappa kommer bli så glad att jag ska gå och se just den filmen.
-'Ja men här Johanna, här har du lite pengar till bion, ta den här femtiolappen också så du kan köpa dig lite popcorn eller godis.
-Thank you.




Jag kommer bli tokig snart!
Jag säger som Håkan - Jag var bara inte gjord för dessa dar.


sjuk.

Och så var det dags att bli sjuk. Jag har känt mig hängig sen i måndags så jag förstod att nått var på gång. Halsont och så jäkla förkyld. Så jag är sjukanmäld. 'Inte nu igen' var svaret jag fick. 'Jo tyvärr' sa jag. Vad ska jag göra? Jag mår ju faktiskt inte bra. Jag gillar inte att få dåligt samvete över att vara hemma när jag faktiskt är sjuk.



Nu ska jag bara sitta här och ladda hem en massa bra musik och så ska jag boka ett tåg hemåt. Inte mycket mer står på agendan idag.



Bra helg.

Helgen är över för denna gång, ny vecka men alla vet ju hur fort veckorna går så snart är det ju fredag igen och på torsdag ska jag åka hem till Bholm. Ska väl bli bra det. Ser mest fram emot Matte och Sandras inflyttningsfest. Ska bli så kul och träffa Matte och Aron.
Fredagen i Örebro var mycket bra, Håkan Håkan Håkan. Jag finner inga ord längre.
På lördagen förfestade på vi lite lätt på tåget..Sen blev det en sväng på krogen innan vi våldtog Bengans barskåp.





RSS 2.0