Nyårsafton.

Nyår igen då alltså..Är i Sälen..men som vanligt har jag alltid för höga förväntningar på allting..Många är sjuka så stämningen är ganska trög. Jag känner mej inte heller riktigt alert. Mår mest illa som att jag har festat i 5år.
Har blåmärken på hela kroppen. Man kan tro att jag blivit grovt misshandlad.  Undra vad som hände i söndags egentligen. Nu ska jag kolla på ett sista avsnitt på DHW innan jag går igång och väcker alla alla som sover. Föör så här torrt tänker jag inte accerptera att det ska va på nyår.





Sälen.

nu har jag äntligen jobbat klart min del bland alla jul och nyårsdagar. nu ska jag vara ledig i hela nio dagar. jag ska njuta till fullo. Imorrn åker jag till Sälen för att fira nyår tillsammans med Elin, Kamilla, Flåsa mfl. Jag är laddad. Dock liiiite småsegt att sitta på en buss i sex timmar helt själv. Men tänker jag på att jag ska till Hc på kvällen så ska jag nog klara av det. Så snart ska jag till systemet för och inhandla diverse alkoholhaltiga drycker. Var faktiskt längesen jag drack. Hela tio dagar..och det är mycket för och vara mig. Så imorrn blir det väl en sjuhelvetes fylla.

Puss



2008

Höjdpunkter från 2008


1. Siesta
Sommaren började med en fin liten festival i Hässleholm. Lätt det roligast som hänt i år. Jag kan inte minnas när jag hade så kul senast. Vet inte om jag haft så kul nångång när jag tänker efter. Vi skrattade oss igenom hela festivalen och drev med alla. Det var då ord som 'alla alla' och 'fresta' kom till. Jag träffade jättemycket fint folk. Vi bodde i lyx. Håkan fanns på scenen. Sol och alkohol dygnet runt. Allt var magiskt tamefan.

   




2. Malmöfestivalen
I slutet av augusti åkte jag, Ellen, Cissi och Krillan ner till Falsterbo och Malmö. Likaså var det helt galet. Vi var fulla mest hela tiden. Den ända artist vi lyckades se var Timo. Ett mycket bra avslut på sommaren.

   


3. Sista helgen i Kläppen
Sista helgen innan Kläppen stängde var det skotertävling i backarna så vi säsongare som var kvar hade hyrt stugor i Sjungarbacken på Kläppen. Jag tror vi lyckades vända upp och ner på allt. Folk var som djur. Mycket hångel, mycket samlag, mycket närhet av alla möjliga slag.

   


4. Kläppenåterträff
Bara några månader efter man lämnat Kläppen var det dags för reunion. Så jag, Madde, Linus, Jonas och Döcka åkte uppåt för en härlig helg i fjällen.

   


5. Hultsfred
Fast jag och Madde inte gjorde nått annat än och klaga när vi var där så var det såhär i efterhand roligt. Inga pengar till biljett behövdes då Madde fixat jobb åt oss. Nämligen att städa och fixa lite på ett tältområde som iofs låg tusen mil bort från festivalen. Men jag/vi skötte oss bra eller jag ska nog tacka Madde för hon var så ansvarsfull. Hade nog inte gått lika bra utan henne.
Sista kvällen var jag så sliten så jag höll på och svimma under Håkan-konserten och Madde var så trött så hon fick magknip. Linn, Pontus, Ellen, Lisa, Trolle, Matte, Sandra mfl var också där.

    


6. Utgångar i Sthlm
Oh my, festerna i Sthlm under hösten har varit vilda. 
 
    


7. Håkan Hellström och Gbg
Jag, Ellen och Frestelsen tog tåget till Gbg. Jenny och Kalle var rara och stod för mat och husrum. På kvällen såg vi Håkan på Liseberg sedan efter det drack vi öl och mötte upp våra Siestavänner för ännu mera öl.

  




Allt värt att minnas.

Puss


Julhelgsjobb.

SÅ, nu har jag jobbat klart för denna helgen. Man blir lite borttappad vad gäller dagarna när man jobbar oregelbundet hela tiden. Det skulle lika kunna varit tisdag idag. Mitt nästa jobbpass börjar klockan 7.30 på självaste julaftonsmorgon. Jag vet inte vad jag ska säga om att jobba julen. Det gör mig nog inte så mycket. Julen har de senaste åren inte betytt så mycket för mig då min släkt är helt jävla splittrad. Olika pappor hit och dit, folk är osams och blahablaha.
Jag får tänka på att jag tjänar storkovan under julhelgen och att jag istället ska ha galet kul på nyår. Jag ber till gudarna att jag ska hålla mig frisk. Snälla halsen, trilskas inte mer nu.
Ska äta all vitlök jag kan hitta.




 <--- Personal och julfest.




Håll för munnen.

Det äckligaste som finns (nästan), är folk som sitter, står eller går och hostar utan att hålla för munnen.

16dec -08

Jag hoppas dom serverar jävligt god kvällsmat på jobbet idag..Jag är hungrig!
Förresten måste jag komma på hur man lägger in egen musik på ipoden, den vill ju tydligen bara lägga in sån musik som den själv vill ha. Och vi är inte överens.


Sthlm snart.

15.44 bär det av mot Sthlm igen. Jag hoppas att jag kommer ha mer tur än Ellen vad gällande tåg och X2000.


Lördagkvällen.

Bakis igen då. Mmm härligt!
Sitter hos pappa med ett glas brusalvedon i handen. Jag tycker det är gott så jag dricker det bara för det.
Igår vet jag inte vad som hände. Förfestade hos Elin. Jag, Emma och Elin. Fina tjejer det där. Sen gick vi på Flåsas pojkväns party ett tag. Där minns jag bara Emma, min Emma alltså =)
Och helt plötsligt stod jag på dansgolvet på Parken i Mby. jaja. Tydligen så försökte jag dansfresta lite med en karl. Det gick bra, men inte mer än så. Inget känna in blev det.
Jag har massa konstiga missade nummer på telefonen, min rouge är mosad och min sjal är borttappad. Det är så här en lördagkväll oftast ser ut för min del.

Idag blir det bara film och DHW.
Puss

Ipod Nano.

Hemma från Lkpg. Vi sprang och sprang överallt. In på alla affärer som kunde tänkas ha en Ipod Nano. Pappa tog sånna jättekliv så jag med mina små ben fick bokstavligt talat springa bredvid, bakis och törstig.
Tillslut hittade jag en som dög, en blå. Men egentligen hade jag velat ha en grön eller lila..Pappa köpte även DHW säsong 2 också. Så just nu är jag hur nöjd som helst med tillvaron.



Linköping.

Kvällsmiddagen hos mamma igår slutade med en massa vin, öl och grogg. Vinglade hem till pappa vid tolv. Ramlade ner i sängen och dog.
Snart är det Lkpgdags. Ska få mig en ny och fräsch Ipod. =)

Puss


Hoppas på kyckling.

Nu ska jag gå till mamma och äta lite god mat och dricka lite vin. Jag hoppas hon har gjort kyckling, min favorit.

5 år.

Jag känner mig som en femåring när jag står och pillar bort dom hårda kanterna på smörgåsen.

Ny dag.

Ny dag i Sthlms härliga vinterväder. Grått och regn. Ska alldeles snart knalla till bussen. Det är den bästa tiden på hela dagen, när jag får sitta ensam på bussen med ipoden i öronen och bara lyssna på sån jävla bra musik.

10dec -08


Det är sånna här tider man saknar.






Jobbdags imorrnkväll.

Det värsta med att köpa en seriebox är att man vet att man alltid kan se nästa avsnitt..Så här sitter jag och stirrar mig blind på teven. Men jag måste bara kolla på ett avsnitt till sen ska jag sova. Eller iaf försöka, råkade ju sova 13 timmar inatt.
Imorrn ska jag jobba. Det var längesen nu. Först ska jag på möte vid två och sen vid tre är det dags att sätta på sig byxor, tshirt och det blårandiga förklädet, stoppa medicinnyckeln i fickan, och sen möta de gamla med ett leende på läpparna. Oftast älskar jag det, men inte alltid.
Sov gott. Puss

Desperata fruar.

Desperate Housewifes, det ska från och med nu bli den serie som ska ta mig med storm så som Lost en gång gjorde. Köpte den första säsongen när jag besökte filmaffären på Fridhemsplan förut idag, egentligen hade jag bara tänkt och köpa första Saw-filmen, vaknade upp imorse och bara kände att jag var tvungen att se den idag, men så blev det ju inte riktigt. Rea på alla, och då menar jag verkligen alla alla boxar . Åt helvete med Saw tänkte jag och sprang fram till två stora bord fulla med Lost, House, OC, Sopranos, Gilmore Girls, Heroes, Bläckfisken, Arkiv X..etc. Jag stod där så länge och valde. Tog upp och lade tillbaka, tog upp igen, kliade mig lite i huvet, lade tillbaka. Men DHW segrade och vann. Jag och Ellen har sett fyra avsnitt nu och hittills gillar jag dom knepiga fruarna i Wisteria Lane.





***

En del saker som hänt i verkligheten är bara på låtsas. Det har inte hänt egentligen.


sweetheart.

Har inte haft en av mina bättre dagar idag..MEN då tänkte jag så här, att nu måste jag ringa nån som alltid får mig på glatt humör oavsett vad, så jag ringde Ems..Hon var minsann lika pigg och glad som vanligt och bara efter en minut hade jag glömt bort hur dålig min dag varit. My sunshine. Hon får aldrig försvinna ur mitt liv. Det får ingen annan av mina nuvarande vänner heller för den delen. Puss


 true love.


yes i do!


Jag längtar till helg. En frisk helg.









söndagkvällen.

Nu minsann är det ju Wallander på teve. Typiskt nog var dom tvungna att visa den jag alldeles nyss sett. Sen efteråt måste jag försöka sova, ska upp tidigt imorrn..Ska till doktorn, skötdoktorn dessutom. Det bara vänder sig i magen när jag tänker på den där stolen och alla metallföremål. Men det är ungefär ett år sen jag var där, så det kan ju vara behövligt att dom tar sig en liten titt. Det får gärna gå undan. svisch svosch ungefär. och så får jag hoppas på att allt ser bra ut.

brA musiQ.

Låtarna som får mig att höja volumen lite extra just idag är

Lykke Li - Tonight
Håkan Hellström - Det är så jag säger det
Broder Daniel - No time for us
Afasi & Filthy - Hopp opp
Parken - Vad ska vi göra med Henry?





Duscha nu, yeeees!

Britney Spears.

Igår kväll visade tv4 en film om Brittans liv. Jag satt såklart klistrad. Det gör jag så fort det visas nått om henne. Hon är verkligen en kändis som jag växt upp med. Minns när jag hörde Britney första ggn, jag och min gamla kompis Anna gick i sexan, hon hade hade spelat in 'Baby, one more time' på ett kassettband. Varenda rast stod vi i ett hörn på skolgården och lyssnade på låten om och om igen i hennes gamla freestyle. Det var lycka för oss där och då.












apotek.

Nu har jag varit på apoteket i Solna och inhandlat diverse Alvedonförpackningar samt någon sliskig juice som var berikat med C-vitaminer och Zink, bra mot immunförsvaret skulle den också vara och det skadar ju inte. Jag drack upp den fort i hopp om att jag skulle bli frisk direkt, men riktigt sån tur hade jag inte.

Puss


***

Låt mig få drömma vackra drömmar i natt.

Mitt älskade Kläppen.

Imorrn är det ett år sen jag och Elin packade bilen full för en säsong i Kläppen. Det känns lite sorgligt faktiskt att inte befinna sig på plats i år.













Halsfluss, ja absolut!

Jag välkomnar min halsfluss tillbaka..'kul och ses igen,hej hej, det var ju inte så länge sen vi sågs sist,'  Stoppade ner golvlampan i halsen förut och fick till min stora besvikelse se trehundra vita små prickar på vänster halsmandel. Eftersom jag blivit ett sånt proffs inom detta område så behöver jag alltså inte gå till doktorn längre. Lite starkt ljus och en spegel är allt som behövs för att jag själv ska kunna ställa en diagnos.
Och denna gång väljer jag nog att ta pencillin..


Ge mig friskhet tack!

Vänliga hälsningar en sur Dröm.



Ellen min stjärna.

Jag ringde nyss Ellen för och kolla läget. Har nog aldrig hört nån låta så bakfull. Det var den ynkligaste röst jag hört. Så Jens fick ta över. Jag kan se Ellen framför mig, hon ber Jens att lite lätt hålla henne i handen. haha.



Några exempel på hur det kan se ut:

 <--- parantesen



 <--- kaskadspyr


 <--- 'Drömmen jag dör, jag DÖÖR!!'

Kevin och Alice.

Så blev det Alice och Kevin i final. Kul för dom. grattis. Kan egentligen inte bry mig mindre.

Nu ska jag lägga mig och kolla på Svensson Svensson. Jag gillar den tjejen som bestämde sig för att lägga in alla avsnitt på youtube. Det är ett bra tidsfördriv nu när jag ändå inte vill sova. Kommer bara feber-yra och frysa satan trots att jag är instoppad i två täcken, pyjamas, tröja och sockar. Jag tackar världen för att det finns Ipren, men så mycket som jag tuggar dom så hjälper dom väl snart inte.

Jag som verkligen hade behövt jobba i helgen. Har inte råd att förlora en massa pengar och aldrig att jag kommer bli anställd om jag ska hålla på vara så här sjuk hela tiden. Ledsen blir jag.

god natt!



Idolerna.

Jag är så matt, trött och ängslig....och sjuk. Skulle någon höja rösten åt mig nu skulle jag slänga mig ner på golvet och skrika och sprattla som ett barn.

Men nu ska jag kolla på Idol, fast det är hur tråkigt som helst. Ingen behöver vinna, alla kan åka ut!!
 Jag är iaf glad att jag lyckades släpa mig till Coop alldeles nyss, Gick omkring därinne och pillade på allting. Ingenting lockade. Men med whatever i blicken plockade jag åt mig lite choklad och läsk. Orkade inte ens le åt kvinnan i kassan. Hon måste ha ogillat mig och min spydiga attityd. Jag ber om ursäkt kvinnan. Jag är inte så otrevlig egentligen!!



SÅ!

Hyllas till skyarna.

Det är alltså Rockbjörnsdags och så här skriver recensenten.

Årets svenska album: 'För sent för Edelweiss'. Tävlingen är avgjord i och med första spåret 'Tro och tvivel'. Vi kommer att glömma bort mycket från 2008. Men inte sagan om Karl Johan, Långedragspaveljongen och den där parkbänken.

Årets svenska live-akt: För åttonde året i rad: Håkan Hellström. Överlägsen scenmagiker. Konkurrenterna når inte ens upp till hans vänstra fotknöl.

Årets manliga artist: Håkan Hellström. Historieböckarna kommer att visa att 2000-talets första decennium regerades av en genial soulartist från Göteborg.


Samt att han skriver - Den fantastiska sång-och-dans-mannen från Västra Frölunda är det största som hänt pop-Sverige under 2000-talet och den som inte förstår det har tyvärr tappat öronen i sjön.


Han blir rätt hyllad den där Håkan.




Sova. Nu.

Filmen är slut vilken minut som helst och febern stiger. Lika bra att ta en ipren och sen sova.
Imorrn ska jag tvätta. Ska tvätta soffskyddet så in i helvete. Råkade nämligen spilla ner det med rödvin i lördags. Klantarsligt av mig! Och jag som inte ens gillar rödtjut.

Men jag har iaf klarat av att skriva fem blogginlägg idag.
God natt!

Wahlgren.

Jaha nu börjar kvällen lida mot sitt slut. Har kollat på Du är vad du äter och Criminal Minds och nu har jag tryckt in filmen Hundtricket i dvdn.
Fy fan vad jag ogillar familjen Wahlgren. Pernilla, Niklas och den lilla ungjäveln Benjamin tar priset, men Linus ligger inte så långt efter.




Godis.

Det är så tråkigt att äta när man är sjuk och snorig. All mat smakar likadant eller rättare sagt ingenting. Istället har jag valt att smälla i mig ungefär 100kg godis. Det får man när man är sjuk.

Puss

BD.

'No time for us' med Broder Daniel kan kanske nästan vara världens bästa låt.




4e dec -08

Nu har jag sagt till Ellen att jag ska skriva 5 inlägg om dagen ända fram till jul. Jag undrar hur det kommer gå.
Fortf sjuk iaf, till å med sjukare än igår. Men så länge min hals inte krånglar och magsjukan håller sig borta så är jag nästan tacksam.

Nu ska jag kolla på 'Tomten är far till alla alla boarnen',samtididt som jag laddar hem julmusik på datorn. mys.





Hej igen då!

Men igår bestämde jag mig för att stänga av min blogg, ett oklokt beslut kände jag direkt när jag slog upp ögonen imorse. Så nu är jag tillbaks igen. Men klockan är mycket och jag är sjuk så jag orkar inte skriva mer än så här idag.
Återkommer imorrn.
Bye!

RSS 2.0