O ja.

Ikväll är det äntligen dags och lyckan är total.



Bra och inte.

Bra saker idag
* Jag lyckades koka pasta utan att misslyckas.
* Har använt mina nya skor.
* Dagen har gått fort, så att snart är det fredag.
* Pappa betalar min mobilräkning en månad till.

Dåliga saker idag
* Missade bussen.
* Hann inte köpa naturgodis på affären.
* Ångest.
* Att alla mina tjocka sockar har hål i hälen.



Och jag går och är konstant sugen på Bacardi Breezer. Jag undrar varför. Ska min kommande fredagsfylla bli en ciderfylla alltså?!? Det går väl inte. Kan man ens bli full på cider utan att hinna kräkas innan? Jo kanske om man dricker sju-nollor, men att ja, då hinner man spy innan, iaf jag skulle ju göra det.
Hoppas jag ändrar mig och blir mycket mer ölsugen istället.


Ingen semla igår.

Igår fick jag lön och såklart därför ett shoppingbegär. Det bara kliade i fingrarna. Så igår när jag hade legat i sängen och tyckt synd om mig själv i tre timmar så klädde jag på mig och for in till stan. Inom loppet av kanske en timme hade jag spenderat tolvhundra. swisch. jahopp. Efter att jag var inne i en skoaffär och köpt tre par skor förbjöd jag mig själv att gå in i en enda affär till. Och jag har väl aldrig varit speciellt intresserad av skor, men blev tydligen det igår. Nu vill jag ha ett par gula Converse också.
På kvällen fikade jag med Ellen och Kristin. Vi eller iaf jag hade faktiskt tänkt att försöka mig på en semla. Men jag såg inte till en enda. Så det fick bli en smörgås istället. Det funkade det med.

Semla.

Idag är det tydligen dagen då man ska trycka i sig en massa semlor. Jag gillar inte semlor, har aldrig gjort. Men känner att det kan vara trevligt att äta en ändå. Så jag föreslog idén för Ellen, hon nappade direkt. Hon gillar inte heller semlor. Så vi ska alltså sitta på ett fik och äta nånting som vi inte alls tycker om. Det låter väl rimligt?

Och vad fan är semla för ord egentligen? Låter som humla.





Ingen sömn.

Jag som trodde jag skulle sova så skönt i natt pga att jag var så trött hela dan igår, men icke..Sov så illa så man kan nästan säga att jag inte sovit alls. Jag ska väl aldrig mer kunna sova.
Snart ska jag åka till jobbet, känns som en evighet sen jag var där!


På fredag ska jag äntligen få se Håkan, det ska bli så himla himla himla fint! Jag och Ellen ska ta svängen till Frestelsen i Örebro. Så det blir alltså öl och Håkanmusik på tåget. Jag längtar!

Måndag imorrn.

Jahopp det var den helgen och nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta!







Helgen igen då!

Hallååå, hörrni helgen är hääääär!
O nu ska jag och Jonna ut i solen och bara andas och leva.




 

hej hej!

Aj min mage.

Min dag har bestått av konstig mage. Ont i magen. Gurgel i magen. Illamående i magen. Åkte hem lite tidigare från jobbet, vågade inte vara kvar. Trodde ju jag åkt på vinteräckelkräket och kände inte för att börja spy där bland blöjor och rullstolar. Dom på jobbet hade ännu mer panik än jag. 'Jag sätter dig sjuk imorrn med' säger chefen snabbare än jag hinner blinka. 'Oke-e-e-j' säger jag lite tyst. Fan jag har väl inte råd att vara hemma en sekund mer i onödan egentligen. Men bra på ett sätt för då kan jag gå på stan med Jonna imorrn. Inte för att jag har ett ända öre men det är ändå trevligt att gå på stan. Kan ju kanske offra lite av mina sista pengar på en fika iaf.

Och jag hoppas fortf på att Elin och Kamilla kommer och hälsar på i helgen.

Annars lyssnar jag mest på Mando Diao och spelar Mahjong i väntan på sängen.

Puss


Helgen.

Måndag it is och den börjar närma sig sitt slut och jag är också helt slut. Men jag har sovmorgon imorrn så jag får sova ut.

Tänkte dra en snabb resumé av helgen..Fredagen började med lite öldrickande på Telefonplan för att sedan fortsätta i spritbad hos Motherfucker. Jag gick bokstavligt talat runt och drack ren sprit i ett martiniglas. Hur tänkte jag? Vare gott? Nej inte alls med tanke på att jag var nära på att spy efter varje klunk. Sedan gick vi till Murphys där jag var duktig och köpte inte mer än en öl, sen tillbaks till Motherfucker ett tag innan jag däckade på Ellen och Jens soffa. Kul kväll.
Lördagen var dock inte lika kul. Tokjävlabakis. Hmm, det var nått jag skulle göra idag..Just det jobba, det kände jag inte in när jag såg mig själv i spegeln och såg mig själv med sminket hängandes nere vid knäna. Men det var bara att krypa till tunnelbana och köra på.
Det roligaste på hela dagen var iaf när Ellen skapade översvämning efter att hon tagit sig ett bad. Jag skrattade så jag dog, men fick göra det inombords eftersom Jens inte tyckte det var lika kul vilket jag kan förstå men tanke på att hela lägeneten kunde råkat ut för fuktskada.


Nu ser jag fram emot kommande helg och hoppas att Elin och Kamilla kommer på besök. Tycker dom kan behöva se nått annat än Mby, Bhlm och Tranås för några dagar =)









Fredag.

Om två timmar slipper jag allt gnäll och tjat, då får jag åka hem från jobb. Och som jag har bråkat med en gubbe idag..Han ville slå och sparka ihjäl oss. Jaha. Trevlig man det där. Jag ska bli likadan när jag blir gammal. Det luktar nybakat här också, det är bra..Man orkar inte alltid bara andas in skitlukt.

Men idag är det fredag och det gör mig glad. Och ikväll ska jag träffa Ellen. Fint det. Öl, Ellen och Telefonplan, så som det ska vara en fredag i Sthlm.

Puss

Gå gå gå gå

Fy vad stolt jag är över mig själv idag, jag gick upp nästan en hel timma tidigare idag endast för att kunna gå ut och gå. Jag har hittat den perfekta svängen som tar ungefär fyrtio minuter.
Och jag är så pank, oh shit hur ska detta gå ihop sig..Jag vägrar ringa pappa om pengar, han betalar ju redan min mobilräkning och mitt bredband så jag vill inte besvära honom mer..Men det är klart, börjar det krisa på riktigt så får det nog bli ett samtal ändå.

Kul förresten att det är Top Ten 90s på MTV..Härliga klassiker som spelas.

Jobbdags. Hej!

Ajaj min axel.

Nu ska jag tro det eller ej gå och lägga mig. Waaao, och klockan är inte ens tolv. eller den hinner väl bli det innan jag somnar men ändå..Jag är trött och jag längtar efter att få gå och sova och det händer inte alltför ofta nu för tiden.
Min högra axel sprängs väl snart också för den delen, den fick massage förut. Jag var nära på att börja lipa så ont gjorde det. imorrn börjar jag tolv. Så det blir praktiskt taget bara att sova, vakna, åka och jobba, sen sova igen..Diiing - NY DAG! Igen!

Det bästa idag var när Ebba sa att hon kunde byta ett jobbpass med mig, vilket betyder att jag kommer vara ledig två helger i rad nu =)
Och det sämsta idag var när jag fick reda på att två i våran personal är hemma för magjävlasjukan.
Sprita händerna, tvätta händerna, sprita händerna och tvätta händerna igen...

Nä men god natt då!

Tunnelbanorna gör mig galen.

Nyss hemkommen efter en fika med bästa Ellen, vi gick till Götgatan..Först hade vi tänkt gå till Muggen men vi gick bara in och vände, inte en plats så det fick bli Waynes istället. Jag gillar Götgatan, det är en fin gata. Däremot gillar jag inte folk som stressar ihjäl sig nere bland alla tunnelbanor, människor puttas, svettas, knuffas, stampar, trängs, springer, skyndar, jäktar, pustar, ja allt, oftast på samma gång också. Jag förstår inte hur dom orkar. Visst, jag kan nångång ibland springa till tåget, men sällan till en tunnelbana..Jag menar det kommer ju en ny efter 5 min. Ja jag vet, det finns inga minutrar som är längre än tunnelbane-minuterna.
Som idag skulle jag som sagt möta Ellen vid Slussen. Men ärligt talat trodde jag inte jag skulle ta mig ända fram utan att halvdö. Det var sjukt mycket folk överallt. Jag lät den första tunnelbanan passera, tänkte att 'fan jag vägrar', när den åkt var det 2min kvar innan nästa skulle komma. Jag insåg ganska fort att även den skulle bli lika full, då kom 08:an fram i mig. Jag rätade på ryggen och lät mina vassa armbågar komma fram sen knölade jag in i vagnen, sket i om jag knuffade ikull nån unge på köpet, jag skulle bara in och in kom jag =)



Nu tre dar framåt är det jobb som gäller, det gillar jag..Då går tiden fort och sen är det ju helg igen och det gillar jag ännu mer.







Miljoner larver.

Idag hände det mig en jävligt äcklig sak..Jag stod i köket och skulle koka ägg då jag fick se att det fanns damm och hårstrån överallt. Tänkte att ja, kanske på tiden att städa lite. Kopplar i den gamla sjuttiotalsdammsugaren i kontakten och kör igång. Hinner kanske dammsuga i 10 sek innan jag märker att det är nånting som sprutar och flyger omkring, tittar förskräckt ner på mina strumpor då jag får se att där ligger fem äckliga larver, döda och levande. Kastar ett öga på dammsugaren och får se att på den fullständigt kryllar det av sånna där små larver. Jag kräktes nästan sen åkte dammsugaren ut och jag vill aldrig mer se den!!!!!


Snart ska jag åka till Solna centrum, måste köpa kuvert. Och nej, inga klädesaffärer ska jag besöka. Förbjudet!!

Men jävel.

Men vilken hemsk torsdag. Efter att ha umgåtts med folk konstant sen i fredags känns det konstigt nu när det helt plötsligt bara blir tyst. Trodde jag skulle njuta, iaf lite av ensamhet efter allt detta ståhej. Men fy fan, icke!
Ångest...NEEEEEJ jag vill inte!!!




Jag måste jobba, jag måste få tag i han den där Mathias, jag måste skicka iväg papper om A-kassa och jag måste gå ut och köpa mig ett SL-kort.
Blaj.
Skjut mig!




Kul som faan!

Tiilbaka i Sthlm igen då, mer förkyld än nånsin
Åre var sjukt kul, har skrattat mig igenom hela resan..Vi åkte dit på lördagnatten, alltså natt-tåg. Har nog aldrig sovit så illa, inte ens på festival. Soffsängen var hård, kudden möjligtvis ännu hårdare och en filt var man allt man hade som täckte. Lyckades väl kanske få 2 timmars sömn innan det var dags att gå upp. Möter ett iskallt Åre runt halv nio. Följande dagar består mest av fest. Lyckades inte ta mig upp i backen denna gång heller, inte för att jag hade planerat att göra det men ändå..Fast jag och Johanna har lovat oss själva att klara av skidåkning innan hon fyller trettio..Fyra år kvar, fan det ska man väl kunna fixa!

I helgen är det jobb som gäller..Och jag ska slita som ett as.








RSS 2.0