090630

Varm, trött, kärlekskrank och irriterad(?). Inge vidare roligt just nu. Har suttit i den så kallade solen hela dagen så jag känner mig helt matt nu. Råkade somna också och det var fan ingen höjdare. Allt var blött när jag vaknade, håret, bikinin, solstolen, brösten, jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
Och nu är jag rastlös så det bara visslar om det. Ska cykla till Elin snart och hjälpa henne med Ipod och musik. Kanske att hon vill hänga med på ett dopp. Vill hon inte så tvingar jag henne =)

Peace & Love var underbart. Allt var bara jättebra. Väder, folk, boende, konserter osv. Jag vill dit nu igen eller jag vill iaf på festival nu genast.


I helgen blir det antagligen Gbgregn. Faaaast min gamla gymnasieklass eller hälften av dom ska hem till Henke och ses. Jag som sa att jag verkligen skulle med på det. Men glömde bort att jag sagt det och råkade sen boka in mig lite lätt på Gbgresa. Jaha. Så nu är blev det ju lite konstigt.
Men mest av allt vill jag bara åka till Lucas, fast det vore ju lite onödigt eftersom han inte ska vara hemma under helgen. Hans tur att bege sig iväg på festival. Kul för han, inte för mig.


Imorrn ska jag till tandläkarfan och laga hål. Mindre spännande. Är ju såklart mest rädd för sprutan.

Ne men hej då!

090623

Som mamma så trevligt sa - Och när ska du börja tröttna på honom nu då?
Här ska det inte tröttnas nånstans!! Så det så!!


Jag har förresten fått en leverfläck på ögonbrynet..Kan det bli så eller är det nått lurt? Hypokondriska jag. eller så kanske det är en fästing till. Drog bort en från benet igår. Jonna var ungefär i lika stort chocktillstånd som jag. Jävligt äckligt faktiskt! Kan vara en av miljoner anledningar till varför jag aldrig besöker skogen.

Nu ska jag sova, ska bara lyssna en gång till på Sex on Fire med Kings of Leon. Jag blir alldeles upphetsad när jag lyssnar på den. haha.
God natt!

090621

Ganska nyligen hemkommen från Lucas och öarna. Det har varit bra, fast det känns mest som vi bara varit bakfulla och det är ganska tråkigt för då mår man ju som ni vet inte så toppen och ligger i sängen hela dagarna och gör inte mycket mer än så. Kom iaf dit runt tre i fredags. Det var ju i stort sett bara att korka upp direkt. Sara, Linus och Rickard kom och vi begav oss till den andra ön för att grilla och festa.
Vår plan var att sova där, vi fick låna ett rum och en säng och när man är berusad så vet vi ju alla att det kan bli lite närgånget och det gillade inte den där bruden som så härligt slänger ut oss halvnakna. haha. jaha. Jag blev ilsken och less, så vi började gå och vi gick länge länge länge. Tillslut kom nån och hämtade upp oss. Hem till Lucas och festa vidare med storebror och hans fruga. Det var roligt. Jag gillar dom.
Lördag, vaknar upp halvfulla, halvnyktra, vet ej. Helt förstörda både två iaf. Jag sitter och har lite youtube-fylla medans stackars Lucas har en trevlig Ellen-bakfylla. Han kräks och kräks och kräks. Vid sju börjar han må fint igen och vi fixar oss och sticker iväg till nått värdshus. Vi fick åka fyrhjuling. tjoho. Det tyckte jag var spännande. =)
Men nu är jag tillbaka i Solna igen..Och nu kan vi inte ses på jättelänge, hur ska det gå när jag redan saknar honom nått väldigt.

På tisdag åker jag hem till Bholm och på onsdag är det festivaldags.




090618

Äntligen kära vänner ska jag skriva ett par rader. Grejen var ju den att jag skrev ett långt inlägg i förrgår men det bara försvann och då blev jag sur.
Imorrn är det fredag igen, men inte vilken fredag som helst utan midsommarfredag.
Jag hade ju länge planerat att åka med Ellen och gänget till Leksand, men helt plötsligt råkade jag få pojkvän och då fick man ju tydligen prioritera om litegrann. Hade jag kunnat hade jag varit på båda ställena men det är rätt omöjligt.
Men ja, skärgårdsmidsommar med Lucas är ju inte fel det heller. Jag får iaf pussas hur mycket jag vill. =)
Så måste det packas och grejas lite nu. Och vad ska jag ha på mig? Eller jag vet  nog vad jag ska ha på mig imorrn tror jag, men lördag då..Japp, vi kör en tvådagars. Och mamma som hade hoppats så mycket på att jag skulle hitta en hane som skulle få mig lite mer lugn. Icke sa Nicke. Det gick inte.



Mycket mer än så har jag inte att säga för tillfället. Men nu har jag ju iaf uppdaterat. Puss

Boxholm imorrn.

Imorrn är det äntligen äntligen fredag, som jag har väntat! Slutar jobbet vid ett och då blir det att möta upp Lucas och sen åka till Telefonplan för att hoppa in i Jens bil och styra mot Bholm, till Minnestad, till Ellen. Och att Lucas ska med är ju det bästa av allt. Blir dock att återvända till Sthlm redan på lördagen. Lite tråkigt, hade gärna velat känna in en fest på värdshuset också. Men får iaf vara glad att jag kan vara med imorrn =)


Redken.

Idag har ju jag som bekant varit med Jonna och handlat. Hon handlade och jag gick bakom och suckade högt för att jag inte kunde köpa en enda sak. Inte ens nått litet. Jag försökte tänka på att jag redan har rätt så bra med kläder ändå.
Sist av allt skulle Jonna köpa schampoo, men inget vanligt sådant..Utan nått speciellt som gör håret alldeles perfekt tydligen. Vi hittade det och jag tappade andan. Helvetesschampoot kostade 280kr. Och inte nog med det, balsamet kostade ännu mer, 300. Jag bara gapade - vavava? Alltså köpte människan hårprodukter för 600 lite lätt. Har aldrig sett nån så lycklig efter att ha köpt hårvård. =) Ehm, kul var det iaf. Och jag kunde inte tänka på nått annat än det i en hel timme efteråt. Gick och muttrade för mig själv, Redken redken redken. (som det hette)
Jag är livrädd för att prova det och sen inse att det är ett mirakelschampoo, för jag vill för allt i världen inte behöva köpa nått sånt dyrt till mitt hår.


 



090610

Kul att hela världen utom jag fick skattepengar igår..Jonna kom hem helt överlycklig, hon ville fira det så vi lagade och åt tacos. Och nu ska jag följa med henne till SKärholmen på shoppingrunda. Mycket roligt för mig. Jag ser mest fram emot lunchen.
Annars tycker jag veckan går väldigt sakta, vill ju bara ha fredag!!!

090609

Jag har väldigt svårt för människor som anser sig vara lite bättre än alla andra. Träffade på en sån människa idag på jobbet. Jag blev illamående och ville kräkas på henne omedelbart. Men jag lät bli.

Så blev det.

Jaha, då var man tydligen inte singel längre. Känns ju lite ovant, det var ju ett tag sen man hade förhållande. Men det ska gå fint detta, det känns bra.

Jag har varit hos han i helgen. På nån ö uppe vid Norrtälje. Mycket fint ställe. Det var skönt att komma bort från stan lite, se skog och landsvägar. På fredag festade vi med hundra liter Chapel Hill, man kan ju lugnt säga att jag och Lucas inte är dom som spottar i glasen. Men jag tyckte iaf att jag skötte mig bra. Pratade såklart hejvilt. Men kul vare.
Lördag var det fotbollskväll hos nån tjej vid namn Jessika tror jag. Jag drack lite vin medans Lucas var chaufför. Matchen gick åt helvete och vi åkte hem och kollade på film.
Och idag var han rar och skjutsade mig enda til Danderyd, för självklart skulle jag jobba. Som jag tycker jag gör varenda jäkla helg nu för tiden.
Men helgen har iaf varit toppen!



God natt!

Gråhårig..Nu?

Igår upptäckte jag ett grått hårstrå på mitt huvud. En mindre trevlig upplevelse.
Ska jag alltså bli gråhårig vid 23 års ålder? Hmm, det vet jag inte om jag vill.
Men i med lite hårfärg bara, så nu ser jag ut som en ungdom igen.


Ja hej!

090603

Jag tycker Pink är en häftig jävel alltså.
Och hennes nya låt Please don't leave me är bland det bästa jag hört på länge.
Nu ska jag försöka sova. Jag har kommit på att mina favoritsovtider är mellan 5-11 på morgonen och 15-19 på kvällen.
Jonna ska upp kvart i fem imorrn, jag är icke avundsjuk..Själv har jag sovmorgon enda till HALV SJU!

På fredag åker jag till Lucas. Kan ju bli spännande =)


Sov gott nu!


090602

Jonna har verkligen en liten plattång.




RSS 2.0