Valborg.

Valborg idag..Fint. Men kan för mitt liv inte minnas vad jag gjorde förra året, verkligen inte en blekaste aning..Antar att jag var i Bholm nånstans, tur att jag inte är det i år..För i år är jag i Sthlm och som jag älskar denna stad.
Jag och Ellen ska känna in Djurgården tror jag..Vatten, park, filt, musik, sol, vin, öl..Ehm, hur ljuvligt är inte det? Inte för att jag är ett dugg sugen på alkohol just nu, men jag lär väl bli sen om inte annat.

Jag är jätteglad idag, fortf lite illamående..Men det förträngs.
Det enda negativa med denna morgon är att jag blev väckt på tok för tidigt av nån idiot som kände för att spika upp tavlor åtta på morgonen. Inte helt okej enligt mig som är så morgontrött.

Ha en trevlig valborg hörrni!
Puss





090429

Sådärja, då har man haft magsjuka då..Eller vad det nu kan ha varit för nått mystiskt som helt plötsligt bara attackerade mig sekunden efter att jag slutade jobbet igår. Det är en jävligt obehaglig influensa. Jag låg som i en dvala resten av dagen sen. Mådde så fruktansvärt illa och ni som känner mig vet ju att jag är livrädd för att spy, så varje gång jag var nära på att göra det så svalde jag och svalde och svalde och bara vägrade låta nån äcklig sörja komma ut ur munnen.
Idag mår jag som tur är mycket bättre, men känner mig ändå inte helt normal..Ska snart sova och hoppas på att vara frisk imorrn. För jag tänker då inte ligga inne på självaste valborg!! Nix.

090424

Men vart är alla alla som skulle varit här halv sex? Malée fastnade med tåget och Ebba kunde ju inte välja vilken klänning hon skulle bära ikväll. Så jag kan väl känna in ett litet inlägg.
Vi ska tydligen på förfest hos nån Malée känner. Alla är 30+. Spännande. Sitta där och leka vuxen. Sen ska vi till AIK:s hemmakrog och glo på nån spelning. Jag vet inget. Inte Ebba heller. Vi bara hänger med.
Nu ringde Malée, hon är på G. Dags att sminka sig då.
Ja just det, kanske kanske ska träffa Lucas ikväll..Om han nu har tagit sig till civilisationen. Får väl skicka iväg ett sms snart.

Och inga konstiga sms heller, för då måste jag tyvärr ta livet av mig!!
Puss

Ameeh..

Vaknade upp på ett strålande humör, hade fått ett par trevliga sms av Ellen och vi bestämde lite vad som ska ske i helgen..Vin, mat och Gröna Lund och allt sånt därnt fint som man kan göra i Sthlm en helt vanlig lördag. På fredag har jag bokat in mig med Ebba och Malée. Vi ska på nått ställe här i Solna och kolla på Malées hanes spelning. Ska bli kul. Undrar bara hur jag ska råd med allt. Fast iofs det löser sig alltid.
Klev iaf upp förut och började feja och dona, var på ett riktigt städ-mood..Eftersom jag inte äger nån skiva så får jag helt enkelt ha Ipoden i öronen, hann lyssna på en låt..Sen hakade hela skiten upp sig, jag började nästan grina..Jag som var på sånt bra humör. Det är jag inte nu. VADFANHÄNDEMEDIPODEN!?


090420

Idag känns det ju helt klart bättre..Som jag sa till Ellen, på söndagar känns allt lite värre..
Just nu är jag bara glad att det är vardag faktiskt, bara jobba och sova och jag behöver inte oroa mig för att jag ska skriva konstiga saker till folk.. Det är väl iofs på helgerna man har det roligast, men samtidigt är det då som man får mest ångest också.
Jag är sjuhelvetes sliten efter Gbgregn..Sov skitilla inatt..Bara kastade mig i sängen när jag kom hem från jobbet, så nu är jag ju såklart inte alls trött och så upp halv sex imorrn också..Men imorrn ska jag iaf jobba med Ebba..Det är bra det.

Nu ska jag kolla på Tonårsliv på svt.se..Sen försöka sova.

Puss

Jävla Gbg.

Är tillbaka från Gbg och ångesten är värre än nånsin..Jag tycker inte ens att det är lite roligt längre. Det där med att tycka om nån man inte kan få är värdelöst..Jag bara undrar när det ska 'gå över', aldrig verkar det ju som!! Jag börjar ångra att jag överhuvudtaget mötte människan, den gången förra sommaren.
Annars har det varit kul.


090415

Imorrn jobbar jag min sista dag för den här veckan. Dagarna går lite för fort. Eller det är väl bra att det snart är fredag, men det var ju fredag i går känns det som. Tycker livet får sakta ner lite.
Idag fyller förresten min fina vän Ellen år.
Se så gullig hon är =)





Tillbaka där jag ska vara.

Tillbaka i Sthlm efter en jättebra helg hemma. Nu har jag jobbångest och vill verkligen aldrig mer jobba!!



Gbg.

Då var det bestämt då..Att det blir Gbg nästa helg. Och nu jävlar gäller det att hålla hårt i pengarna. För det kommer ju inte vara gratis att åka dit.
Jag vet inte om jag gör rätt eller fel nu. Som jag sa till Jonna, jag borde ju egentligen tänka med hjärnan.





Dagis.

Jag satt förut och sökte runt lite på ställen i Bholm och hittade denna, mitt gamla dagis i Bjursdalen. Fast man är väldigt liten när man går på dagis så minns jag ändå en del saker därifrån..Jag minns att jag var jättejättekär i Morgan Carlsson, Bass tvingade oss att hångla i soffan. Vi var livärdda och förstod ju inte riktigt vad hångla vad, men gjorde väl så gott vi kunde. Sen minns jag att jag ramlade i rutschkanan, föll framlänges och slog i höger öga.Jag skrek som en stucken gris och fick ligga på sofflocket tills mamma kom och hämtade mig. Veckan efter mitt högra öga var läkt fick jag en gunga på vänster öga. jaha, ett blåöga igen. Jag vet också att jag ibland tyckte det var jobbigt att komma till dagis, för vissa ungar skrek och grät nått så förskräckligt när deras föräldrar lämnade dom, värst av alla var Sump och Angelica, kära nån..Men det bästa som fanns var iaf när pappa kom och hämtade mig varannan helg, det var så mysigt..Jag satt och grävde i sandlådan och så sa alltid dagisfröknarna - Titta vem som kommer nu! Jag sken upp som en sol.
Jag hade ett fantastiskt dagis..Jag vill gå på dagis igen.





090407

Jag satt och kollade igenom lite gamla sms förut i väntan på tåget..
Blev lite full i skratt när jag fick syn på detta - Lova mig att du hittar hem, annars måste du ringa. Följ inte med nån du inte känner!
Det skrev Ellen i höstas efter att jag förmodligen varit jättefull och fått för mig att ta mig hem på egen hand. Kan tro att det förmodligen finns mer sånna där mess av henne på inkorgen. 

Det här är också ganska kul, även det har Ellen skrivit.. Från min mobil och skickat till sin egen som hon faktiskt tappade bort under Malmöfestivalen - Vad ska du egentligen med min gamla skit-telefon till? Kan du inte bara vara god nog att lämna tillbaka den? Du har ingen nytta av den, jag har alla alla mina nummer i den.
Självklart fick hon ju såklart tillbaka telefonen nästa dag.


Idag har det varit fint väder igen. Får jättedåligt samvete när jag sitter inne när solen skiner, så jag tog en pytteliten shoppingrunda och efter det köpte jag en glass och gick en promenad i Gamla stan och tittade på turister som fotade allt dom kunde se, vatten, byggnader, affärer, varandra. Jag förstår att dom vill fota allt för Sthlm är så jävla vackert.
Sen mötte jag upp Ellen och Amanda vid deras jobb. Vi åkte till Slussen och åt och eftersom jag tydligen trodde att det redan blivit sommar så höll jag på att frysa ihjäl i min tunna outfit. Så det blev inga långa minuter utomhus i onödan, det blev Telefonplan och Äntligen Hemma.






Vart är min björn?

Jag undrar vart min favoritnalle har tagit vägen...


Peace & Love.

Idag har det varit en så där ljuvlig vårdag igen. Jag kände att jag vägrade sitta inomhus så jag gick ut, köpte en glass och satte mig på en parkbänk. Helt helt helt fantastiskt. Det är det som är så bra med Sthlm, här kan man sätta sig ensam och bara känna in. Skulle man göra det i Bholm skulle jag nog bara känna mig obekväm. Folk skulle glo och undra varför jag satt där själv. Sen efter glassen gick jag en långpromenad. Hade tänkt att åka till Telefonplan på kvällen men kom på att min efterlängtade tvättdag äntligen var här. Inte en ren trosa nånstans. Så nu har jag tvättat alltihop nästan, det är så skönt när man har tvättat klart..Då får man känna sig lite duktig. Och eftersom det fortf var så skönt väder även nu på kvällen så fick jag för mig att gå ännu en promenad. Jag har lite mycket i skallen just nu och då är det bra att vara ute litegrann.

Jag tror att jag har bestämt mig för att det får bli Peace & Love i sommar. Finns inte en chans att jag kommer ha råd med Roskilde. Linn och Pontus ska dit och Ebba, och Elin, om hon får ledigt och Maria Sjöstedt och så har jag frågat Lisa Gråheden. Det kan bli mycket blandat, men det gör ju absolut ingenting. Det är bara roligt! Jag hoppas ju såklart  mest av allt att Ellen också vill följa med.
Mycket bra band är det också..Som vanligt, jag vet inte hur P&L gör för att få så bra artister varje år. Har inte varit där sen 2006. Köpte biljett förra sommaren men hade inte råd att åka..Eller jo, det hade jag ju sen kom jag fram till..Efter att jag sålt biljetten och Ellen blev förbannad. haha.

Bra band...
*Håkan Hellström
*Mando Diao
*Lars Winnerbäck
*Gentleman
*Laleh
*Parken
*Jonathan Johansson
*Miss Li
*Diapsalma
*Hello Saferide
*Laakso
*Moneybrother
*Promoe
*Pete Doherty
*Razorlight
*Slagsmålsklubben
*Sugarplum Fairy
*The Sounds
*The Kooks
*Thåström
*Timbuktu

.....och jag antar att det kommer komma mer bra band.




hemlängtan.

Jag lider av jättemycket hemlängtan idag..Jag får det då och då, men det brukar försvinna efter nån dag och jag ska ju faktiskt åka hem på torsdag. Så jag får hålla ut tills dess.

vååååren ju

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR för  i helvete!


Den första ölen utomhus..





Vi var lyckliga...=)
.






090402

Idag har jag jobbat och efter åkte jag hem till Ellen och Jens. Jag och Ellen kände in en liten promenad i det fina vädret samtidigt som vi gick på sura-och-salta-ess-jakt, vi lyckades bara få tag i salta ess och det var till och med så varmt att jag kunde använda min nya jacka =) Såklart tittade vi på Lost också. Det är såklart jättebra, men jag undrar hur dom ska reda ut allt det dom trasslat ihop. Jag blir alldeles snurrig och saken blir inte bättre av att det inte är nån text. Det är många konversationer som jag inte förstår ett dugg av men jag kan ju inte sitta och be Ellen översätta, för då skulle hon ju inte få göra annat under programmets gång..Men det är bra att det går på teven också, dock ligger fyran några avsnitt efter men jag slötittar på dom lite för att se om det är nått viktigt jag missat.
Råkade trycka i mig nästan en hel Ben&Jerrys så nu har jag ont i magen. Men det är så gott så det går inte att sluta. När jag hälsade på Linn i Oslo åt vi upp två burkar på tre dar ungefär. Jag åt ju självfallet mest. Jag är en jävel på att äta.


Imorrn är jag ledig så det blir att sova länge och sedan träffa lite folk för lite olika fika. Har två kompisdejter. En med Jonna och en med Ebba. Jag och Ebba kom på att det börjar ju lite av en tradition att ses på fredagar.
Fredagar, lätt min favoritdag!
Sedan jobbar jag hela helgen, det var riktigt längesen jag jobbade en hel helg..Men jag kommer nog inte undan med en nykter helg ändå. Ebba har tjatat i över en månad om utgång, så på lördag blir det väl att ta på sig partyskorna och ge sig ut!


Förra helgen var förresten riktigt rolig.
Och på väg till Telefonplan för förfest, bowling och fest fick jag helt plötsligt utan förvarning syn på Blondinbella och hennes pojkvän.
Jag tappade hakan.


God natt!





Sol och spyor.

Vaknar upp och får se ett underbart väder ute. Men om tjugo minuter ska jag till jobbet så det blir inget njuta av solen.
Igår när jag stod på jobbet och städade upp spyor så kände jag att - Nee detta kan man fan inte jobba med i en sekund till. Och stackars Ebba har till och med sjukanmält sig idag bara för hon tycker att gårdagen var så fruktansvärd.
Så idag ska jag alltså försöka tänka ut vad jag verkligen skulle vilja göra....Kanske nånting inom media vore trevligt. Ja, som sagt..Jag ska tänka på saken!


Puss

RSS 2.0