110630

Lite solande hann jag med idag...Sen blev det moln i mängder.
Imorrn kommer bästaste Luke hit. Helt sjukt fint.







110629

Det blev ingen cykeltur idag, så himla sorgligt. Dom har tagit den till stugan. Så jag får vänta till helgen med cyklingen.
Imorrn ska jag göra så lite som möjligt. Andas och njuta, kanske ta en promenad, hälsa på mammi, äta köttfärsås, sola om det är fint väder. Men det ska ju tydligen regna som faan hela helgen, iaf i Boxholm, hur tänkte vädret där? Jag har en solbränna att arbeta fram. Såhär blek har jag ingen lust att vara länge till.


Godnatt!

Allsång.

Men STOCKHOLM!! Så vackert det är!! Och Allsång på Skansen. Och Måns Zelmerlöw. Ska det bära eller brista för stackarn. Ingen dålig press han känner tror jag!!
Jojo nu jag har återigen packat min väska...Imorrn åker jag hem igen och då börjar min fria månad.
Jag ska inviga semestern med en cykeltur på Bholms gator. Som jag brukar. Det är en sån härlig känsla.

Nåra av mina fina vänner åker till Peace & Love imorrn. Jag hoppas dom får det fantastiskt!! Jag själv känner inte det minsta sug efter festival för stunden. Jag och Luke åker till farmor och farfars sommarstuga i helgen istället. Då ska jag ta årets första dopp är tanken.





midsommar.

Tiilbaka i Sthlm efter en mycket fin midsommarhelg hemma.
Mycket alkohol har passerat kroppen. Dock var både jag och Ellen nyktra självaste midsommarafton. Men vi hade kört rätt hårt dagen innan.
Igår var det volleyboll på dagen och fest på kvällen.
Förfesten ägde rum hos Emma och Wirf. Jag hade lite svårt att få fart på mig själv, vinet fick mig mest illamående. Men det finns ju alltid en gräns, lyckas man bara komma över den så brukar det gå bra...Och jo, jag blev full även igår. Full och glad. Söp dock bort min jacka, känns sådär.
Idag har jag varit bakis med bakfylleångest. Men det har gått över nu. Nu vill jag bara jobba, sova och leva lite vardag innan jag återvänder till Bholm igen på onsdag. För då börjar semestern!!!! :)



Har ju inte en bild att bjuda på heller, skärpning...



Boxholm imorrn.

Jag bara jobbar hela tiden just nu...Skit-tråkigt!
Men imorrn ska jag och Luke åka till Boxholm :) Så jag håller på att packa för fullt.
Sammanlagt är det bara fem arbetspass kvar innan semster. Alltså jag börjar nästan gråta av lycka när jag tänker på det.





110618

Underbara lediga lördag.
Men imorrn måste jag tyvärr jobba! Men det här är sista jobbsöndagen på många veckor. Det känns bra!
Idag har vi varit ute och ätit och handlat och Lucas har fixat frillan hos frisören...Sen har vi färgat våra fina svall, så Lukes hår är numera illrött, det ser mycket tjusigt ut.
Nu håller på vi på att tvätta och tvätta och tvätta. Jävlar vad mycket skitiga kläder vi hade liggandes.

Hej och puss!




110617

Oj vad jag somnade i soffan efter jobbet, jag vaknade nu, två timmar senare. Känner mig helt mosad. Har jobbat som en tok den här veckan.
Väntar på att Lucas ska kliva in genom dörren vilken minut som helst. Ikväll blir en lugn kväll...hmm tror jag...Fast Lucas kanske vill ha fest och då är det bara att ta fram treapor-boxen.
Men först ska det ätas en jäkla massa, för nu svälter jag.


110616

God kväll!
Jag har precis proppat i mig en svettig skagensmörgås(den var inte god nånstans) och nu ska jag om nåra minuter gå till sängs. Som jag har längtat. Hade en liten bakiskänsla imorse när jag vaknade, men lyckades sova bort den innan jag åkte till jobbet i eftermiddags som tur var!
Ooooh imorrn är det ju härliga fredag.
Jag saknar alla fina hemma i Boxholm och Mjölby. Himla tur jag ska hem nästa helg.


SOVA.

Vart du vill så fort du kan.

ooooh vilken himla fin kväll jag har haft. Var bjuden på middag hos en arbetskompis efter jobbet idag. Vi åt laxpaj, världens godaste sallad med rädisor som är det bästa som finns, och så jordgubbar till efterrätt. Och så vin på det. precis vid vattnet. Men ni hör ju själva vad underbart.
Kvällen får fem av fem toasts.
Dom är så fina, tjejerna!
Puss!




Måndag.

Jag är ganska nyss hemkommen från en träff med Jonna. Hon åker till USA på lördag så vi ville ses en sista gång innan hon far. Vi åt kinamat, har varit sugen på det hela helgen. Så nu är jag mätt och nöjd.

Så att såhär ser det ut just nu hos oss. Lucas läser om Robert Gustafsson och jag kollar på Total Blackout.
Lugn och fin måndag.




Rålis.

Igår drack jag fem små öl och då ville kroppen vara bakis idag. Så det var inte så gött att gå till jobbet klockan sju. Men det gick bra trots allt.

Vi hängde i Rålisparken och i Rålisbaren.
Det var trevligt.










tjoooo!

Sådär nu är vi hemma igen efter en öl på mitt nya favvoställe Råshaga. Det ligger ungefär en halvmeter hemifrån. Jag har bott här i snart tre år men aldrig satt min fot där innan. Vilken miss, nu ska jag gå dit varje dag för att ta igen förlorad tid.







fredag it is.

Nu är jag så mätt så jag snart sprängs. Jag och Luke har precis ätit upp våran kvällsmat och nu har han skuttat in i duschen, för alldeles strax ska vi ut och ta en öl eller två. Inte mer för jag ska jobba imorrn. Och det där med jobb och bakfylla är ju ingen bra kombo, det vet vi ju alla!!



110609

Jag blir så förvirrad när det är ljust ute så länge på kvällarna. Klockan skulle lika gärna kunna vara vad som helst. Och såklart är det helt underbart.
Imorrn hoppas jag iaf att det blir fint, för då är jag ledig och då vill jag sola.
Förresten så trodde jag inte att jag tog nåra bilder i Gbg. Men det gjorde jag tydligen. Hela tre stycken, eller den sista bilden minns jag att jag tog men inte dom två andra.
Så här ska ni få se.


Vinmys efter Håkan.


Madde och Cissi, rara tjejer!



Vi vilade oss på det konstgjorda äckelgräset vid Hamnen, det luktade rost, sen kom vi på att det var Madde som luktade svett. haha.



Det var det.

Sverige och Finland.

Det är match på Råsunda ikväll, det hörs ända in i lägenheten...Jag tycker det är lite, iaf pyttelite häftigt, att Zlatan endast är 1km bort. Zlatan är ju ändå Zlatan menar jag.
Men man kan ju inte påstå att vi är nåra större fotbollsfantaster, jag och Luke. Vi visste inte ens om att Sverige spelade ikväll. Jag ville mest ha pizza och var på väg till pizzerian mitt emot Råsunda, det var en himla massa folk och svenska tröjor och flaggor och fotbollslåtar. Då gick det upp ett ljus!!



Fina helgen i Gbgsol.


I lördags tog jag iaf det snabbaste tåget jag kunde hitta, alltså X2000, till Gbgregn. Vi hann bara utanför Älvsjö så blev det stopp. Ett annat trasigt X2000 framför oss, det kunde man ju ge sig faan på. Som tur var va dom snabba som attan att få undan det och resan kunde fortsätta. Jag hade Håkan i lurarna samtidigt som jag ibland kunde höra ett barn spy i sätet bakom mig. Mysigt va?! Men det var faktiskt lite synd om flickan, inte så kul att spy i tre timmar.
När jag väl klivit av tåget hade Madde inte kommit från Oslo än, så jag fick slå ihjäl lite egen tid. När Madde väl kom var hon bakis och svettig men väldigt pepp på fest. gött. Vi gick och åt, det var iinte gött tyvärr.
Sen åkte vi och lämnade grejer, fixade till oss och sedan for vi till Slottskogen. Vi letade upp resten av familjen och satte oss och bokstavligt talat svepte vinet i ett naffs. Det var lite brådis nämligen.
Nån timme senare stod vi i en enorm kö in till Håkans place. Klockan 21 ungefär entrade han scenen, lika fin som vanligt, men jag var dock sjukt irriterad på att vi inte kunde ta oss närmare scenen pga kravallstaket och griniga vakter som minsann hade fått order om att inte släppa in för många människor innanför det första staketet. Så vi fokuserade lite på öl istället, ställde oss i en jävla kö där dom sålde enbart 3,5or..Men det fick gå. Efter vi fått ölen så blev det dans dans dans, hela marken skakade när han körde Ramlar och när spelningen var slut så höll kroppen på att falla ihop att trötthet.
Tanken var väl egentligen att vi skulle gått ut och festat efteråt, men våra kroppar orkade inte riktigt så det blev ett glas vin och mat, sen drog vi hem och sov som små barn i Maddes stora säng.


I söndags vaknade vi upp hyffsat pigga och fräscha. Vi ordnade till oss och promenerade in till stan, eller vi gick väl i stort sett runt hela Gbg den dagen. Men det var en sån himla underbar dag. Och jag åt och åt allt som kom i min väg. Kvällen avslutade med tapas och film.
Igår fanns det inte ett jävla tåg kvar så det fick bli buss. På 6 timmar. jag dog om och om igen.
Och idag jobbar jag!

Puss!



110606

Helgen i Gbg har varit helt helt fantastisk!!
Jag ska skriva om det imorrn är tanken :)
Idag har jag och Lucas två-årsdag. Så jag fick blommor och en jättegod parfym när han mötte upp mig på Centralen, då blev jag glad. sen gick vi på bio och såg Jack Sparrow.
Mycket fin måndag. (om man bortser från 6 timmars bussresa)


För Vasastan är som Chinatown.

Men alltså, jag vill åka till Gbgregn NU! Sjukt taggad, jag har ju till och med köpt en ny klänning, (mycket viktigt att informera er om det.)
Men klockan 10 imorrn bär det av. Fina fina Håkan Hellström!


Pusssssss!









Kuuuul.

Just nu önskar jag lite att jag var på festival i Hässleholm. Men jag får nöja mig med att kolla på Big Brother-live och gå och lägga mig klockan elva istället. Det är nog nästan lika roligt.

110602

Igår var det en lugn kväll, jag var egentligen ganska pepp på att gå ut, men min käre hane hade inte samma pepp så det blev korvstroganoff och Scream 4, världens alltså världens sämsta film. Jag skrattade mig igenom den.


Ni ser ju själva hur rolig han ser ut, han den där med mask.



Nu är det jobbdags!

RSS 2.0