141121

Men alltså, har JAG haft en sån där stor mage?!
Känns helt overkligt.
 
 
Och han som låg därinne har redan hunnit bli tretton månader.<3
 
 
 
 
Jag har klippt av mig håret också. det blev kort. gillar ju egentligen bäst att ha långt, men ibland ledsnar jag och så ryker det.
 
I helgen ska jag jobba för ovanlighetens skull. höhö
I januari/februari är ju mammaledigheten över och Ludvig ska börja på förskolan, så jag tänkte om dom i Mantorp ville ge mig en tjänst bara helt enkelt.
 

Lö.rd.ag

Gillar inte riktigt den där timmen som skulle dras tillbaka för några veckor sen, Ludvig vaknar nu alldeles för tidigt. Vi har blivit lite bortskämda med att få sova till typ halv åtta. Idag är det lördag igen minsann, ingen fest för mig ikväll, det är ett som är säkert. Idag blir det nog besök i Bösebo och Boxholm och eventuellt kladdkake-fika hos mamma. Kan bli en bra dag :)





141103

Vilken helg va?!
Den gick i 110km/h.
Blev inringd akut av jobbet i lördags, var väl inte riktigt vad jag hade tänkt mig när jag satt lite trött och mysig i soffan med Ludvig halv åtta på morgonen. men men, behöver alla pengar som går att tjäna.
Slutade klockan fyra och i veckan hade jag ju tjatat om öl, så då fick det bli det.
Jag och Matte hade party. Först var vi hos John och Sandra, sedan på ett litet snabbt jägerkalas hos Kamilla, sen Vattenhålet, där var folk utklädda till allt möjligt konstigt och där nånstans blev jag full. Gick hem och la mig och mådde skit igår. Men det var en kul kväll.
Och så helt plötsligt blev det måndag,
Nu måste jag kolla på American Horror Story innan sängdags, för det är så jäkla bra.
 Hej!
 
 
 

RSS 2.0