110928

Fikat med Jonna och Emilie efter jobbet idag. Roligt att se dom. Sen hängde jag med Jonna hem, vi kollade på teve och beställde massamassa kinamat. Sen åt jag mig sprängfärdig.

På fredag har jag jobbintervju i Boxholm. Som personlig assistent. Dock tror jag dom vill att man ska börja jobba direkt isf och det kan jag ju ej.
Och så att jag jobbar på lördag igen. Har ingen större lust att bara åka ner över dagen..ja, får se om jag kan lösa detta.


110926

Jahopp, igår mådde jag skit förstås. Iaf tills jag tog en ipren och sov i två timmar. I lördags gick jag först till Sara på kvällen, hon var rar och bjöd mig och Elin på korv och vin. Sen gick vi och träffade Alexandra, så gick vi på annan förfest innan vi åkte in till stan där vi mötte upp Luke och Pat. Det var en rolig kväll!! Och en applåd till mig och Luke som skippade taxin där på natten och tog den vanliga hederliga bussen istället.



Besök på bibblan i Solna idag.



Så fin, så fin.




110923

Jag söp ju bort min käraste svarta mössa(igen) för inte så längensen. Jag har varit gråtfärdig på riktigt när jag tänkt på att jag kanske aldrig mer skulle få ha en sån på mitt huvud. Men så var jag på Indiska förut och frågade och dom sa att dom kommer komma in nångång nu under hösten. Men LYCKA!!! Jag ska köpa flera stycken.


Bästa mössan, mössan i mitt liv.





Det blir en lugn fredag, men inte en lugn lördag. Men först ska jag jobba imorrn, sen dricka öl för pengar som jag inte har. eller jo, tvåhundra har jag. Viå får se hur långt jag kommer på det.





ugly fingers.

I väntan på Jonna förut så stod jag inne på Åhlens och provade nagellack. Det längst till höger är ju rätt fult. Iaf på min hand. Min hand är förresten också rätt ful. Sluta bit på naglarna människa!





110921

I wanna cry.
Kollade precis mitt saldo, det var ingen vacker syn. Skit-lite pengar rent ut sagt. Jag som kanske eventuellt hade tänkt att fara hemåt i helgen får nog glömma det. Jag kommer inte nånvart med inga pengar.
Varför kan inte jag få lön på fredag som alla andra?

Annars'rå...Jovars. Har jobbat lite idag, kortis-pass. Sen mötte jag upp Jonna i Solna. Jag gick och ordnade cellprov. Man måste ju ta hand om sitt sköte. Det sa dom. Sen fikade vi och fönstershoppade.
Nu ska jag bara bädda ner mig i soffan och det är där jag kommer ligga resten av dagen tillsammans med mitt naturgodis! (yes jag kan äntligen äta det normalt igen, hade uppehåll nåra månader eftersom jag hittade en död larv mitt i allt)



Jobbet.

Slut på jobbhelg. Tack o lov.



Kladdkakebak idag.






110917

Godmorgon!
Jag har precis pillat i mig frukost. Ska ganska snart åka till jobbet, har ingen större lust, hade hellre velat åka till IKEA.


The Ark trodde vi.

Ja och efter vi hämtat min kamera åkte vi spårvagn mot Grönan. Vi satte oss utanför för att ta en öl. Det skulle vi hinna med innan vi gick in tänkte vi. För det såg ju så lugnt och fint ut, ingen kö alls nästan. När det var en halvtimme tills speldags hörde vi nån som började ropa -Det är fullt, vi kan tyvärr inte släppa in fler nu'.
Ameh va faan. Och så jäkla klantigt av mig och Luke, vi skulle ju såklart gått in på området direkt när vi hade chansen och tagit ölen där inne. Men det var bara att ta färjan tillabaka till Slussen. Vi var lessna så vi gick och tröst-åt på McD. Sen åkte vi hem och nu sitter vi här och sörjer. Jag spelar lite Wordfeud och Lucas grejar med sitt. Och det ska jobbas hela helgen.





hello there.


Idag har vi varit och hämtat min nya kamera, (för den som vi lämnade in var så trasig så den gick inte att fixa), så nu ska det fotas som vanligt igen.




110914

Neeej det är så sorgligt, för igår när jag skulle ta ut mitt minneskort ur kameran så gick det sönder, det bara föll ihop..så nu blir det tyvärr inga bilder från i helgen.


Pappa ringde igår, jag tror att han tog det med lägenheten ganska bra. Eller så går han och sliter sitt hår där hemma. Men det var väl det där med pengar och möbler och sånt som han undrade mest över.

Och gud vad jag ska sova inatt hoppas jag. Igår stormade det så mycket så jag på riktigt trodde att fönstrena skulla flyga bort, vilket i sin tur gjorde att jag blev rädd och vågade då inte sova.


110913

Idag slutade jag jobbet lite tidigare för jag skulle gå till gyn, gyn var stängt. fan. Jag gick och köpte ett par nya skor istället. Nu ska jag snart gå till Jonna och äta makaroner och köttbullar, men först en dusch.

Har lite bilder från helgen som ska läggas upp inom en snar framtid också.

Det var det.

110908

Jag vet inte om det är en bra eller dålig idé att vi tackat ja till lägenheten i Mjölby. Såklart ska det bli jättefint att komma närmare alla nära och kära. Men vad ska vi leva på? Luft?
Jag sätter allt mitt hopp och ber till gud ungefär tio gånger om dagen att jag ska få gå vårdutbildningen på Komvux. Har iofs inte sökt än, men när jag väl gör det så måste jag ha ett ja. Min chef har beviljat mig tjänsteledigt då också isf.
Jag har inte vågat berätta nånting för pappa än. Ja jag vet, jag är 25 år, jag gör ju som jag vill. Men jag lovar, man vill inte och orkar inte va osams med min pappi.

Men nu till helgen ska jag försöka släppa allt det där. För imorrn kommer Ellen och hennes hane till Sthlm. Då blir det vin, öl och Håkan Hellström.
På lördag åker Lucas till Blidö för fest, då blir jag gräs-änka.

Det kommer bli en toppenhelg!


110906

Nu har jag suttit och skrivit CV och sånt i två timmar, känner mig helt yr!!
Jag är inte särskilt bra på sånt där. Det låter liksom aldrig riktigt bra när jag ska få till ett personligt brev. Men nu har jag iaf försökt. Så nu ska jag hålla utkik efter jobb.
Och ingen träning blev det idag heller. Inte bra. Kanske hinner ta mig dit imorrn innan jag åker till jobbet.
Jag längtar mest bara till fredag.




2år och 3månader idag.



110905

Denna måndagsmorgon började med en akut tandläkartid. Lite bedövning och lite borr sen var det klart. Det var inte så farligt faktiskt. Får vara glad att det bara va ett litet hål, rotfyllning och dra ut visdomständer är min största skräck.
Sen satte vi oss på ett tåg mot Mjölby, det var dags att gå och kolla på en lägenhet. Elins gamla lägenhet var det till och med. Det gick bra, vi får den om vi vill ha den. Men vi har bara tills imorrn på oss, sen måste vi ge ett svar.


Nu är det Filip och Fredrik, sen sova!





110904

Idag var tanken att jag skulle åkt och lagat ett hål (har lite lätt tandvärk). Det står på deras sida att dom har drop-in 8-20 alla dagar i veckan. Och då tror ju jag att dom även menar lördag och söndag. Men det var vrålstängt. Så det blev inget med det. Vi åt istället och sen köpte vi kaffe och bulle och satte oss på en bänk och hade mys-fika.

Och vi sterrar så mycket vart vi ska bo och hur vi ska göra med våra liv. Förmodligen ska vi en snabbis till Mjölby imorrn och kolla på en tvåa. Samtidigt vill vi inte riktigt lämna Sthlm, så nu har vi börjat prata lite om att möjligen stanna kvar och isf köpa en lägenhet. Typ på Kungsholmen. Men det kostar ju satan, men det kan det kanske vara värt. Jag vet inte. Jag vet inget.


Lejonet.

Men nu har jag kollat på en dokumentär om det där lejonet Christian,som växer upp i London, men får sen åka till Afrika och känner sedan igen sin matte och husse som uppfostrat honom när dom kommer och hälsar på ett år senare! Hur fint? Jag lipade såklart. Värst vad jag har blivit blödig den senaste veckan. Tjuter mest hela tiden känns det som! kul.





Godnatt!


110903

Idag har jag jobbat, det var rätt träligt. Efter det tog jag en simtur i bassängen.
Nu har jag precis kommit hem. Det blir en lugn kväll. Vi har handlat lite allt möjligt gött som vi ska smälla i oss och nu kollar på vi på Hitta Nemo. Sen ska jag njuta ihjäl mig imorrn när jag vaknar upp icke-bakis på en söndag. Jag har ju köpt lite tidningar som ska läsas också. Skvaller är kul.



RSS 2.0